kilise şarkısı kazanmazdi tabiki
Sorma Almanya'ya baya güldüm, rezillikti resmen.kilise şarkısı kazanmazdi tabikiilk 5 için zorlayabilir demiştim. gerçektende öyle olmuş
6. oldu İsveç @kerem
Yalnız bizim tahminler baya yattı, Makedonya alt üst etti
o değilde Almanya 0 puan halktan
Serhat jüriden puan alamadi pek. Yinede 6 ülkeyi devirdi@Forumdash
Tebrik ettim zatenkilise şarkısı kazanmazdi tabikiilk 5 için zorlayabilir demiştim. gerçektende öyle olmuş
6. oldu İsveç @kerem
Yalnız bizim tahminler baya yattı, Makedonya alt üst etti
o değilde Almanya 0 puan halktan
Serhat jüriden puan alamadi pek. Yinede 6 ülkeyi devirdi@Forumdash
Jüri sıkıcı şarkıları seviyor demek.Almanya'nın 0 puan almasına ağlasam mı yoksa Makedonya'nın jüri oylarında nasıl 1. olduğuna mı?@Harunnn60 @Forumdash @Dosi @xemrexxx
İsveç jüri birincisiydiAlmanya'nın 0 puan almasına ağlasam mı yoksa Makedonya'nın jüri oylarında nasıl 1. olduğuna mı?@Harunnn60 @Forumdash @Dosi @xemrexxx
1. Hariç oylama çok saçmaydı bence.Jüri sıkıcı şarkıları seviyor demek.
Norveç'te televoting'te 1.olmuş. 😱
2 puan farkla mı ne? Makedonya nasıl 2. oldu ya?İsveç jüri birincisiydi![]()
Makedonyanın isim değiştirme olayına yor benim gibiAlmanya'nın 0 puan almasına ağlasam mı yoksa Makedonya'nın jüri oylarında nasıl 1. olduğuna mı?@Harunnn60 @Forumdash @Dosi @xemrexxx
Former Yugoslav Repuclic of Macedonia daha iyiydi bence. Sanki Güneyi de varmış gibi Kuzey demişler.Makedonyanın isim değiştirme olayına yor benim gibi![]()
Belki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bakFormer Yugoslav Repuclic of Macedonia daha iyiydi bence. Sanki Güneyi de varmış gibi Kuzey demişler.![]()
Makedonyanın isim değiştirme olayına yor benim gibi![]()
İsveç jüri birincisiydi![]()
Serhat da 20. olarak San Marino'ya en iyi başarısını getirdi.Belki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bak![]()
kız sen derdine yan @kerem hollandalı oğlana ; okan bayülgenin ekrem imamoğluna baktığı gibi bakıp durdu tüm haftaBelki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bak![]()
OFf @kerem ne diyor bu :/kız sen derdine yan @kerem hollandalı oğlana ; okan bayülgenin ekrem imamoğluna baktığı gibi bakıp durdu tüm hafta@Dosi @serhatt @Forumdash @turkuazz @dreamy @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 68094
kız sen derdine yan @kerem hollandalı oğlana ; okan bayülgenin ekrem imamoğluna baktığı gibi bakıp durdu tüm hafta@Dosi @serhatt @Forumdash @turkuazz @dreamy @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 68094
Canı sıkılmış bize sarıyor, @destere gelsede söndürse ateşini.OFf @kerem ne diyor bu :/
Kıbrıs almalıydı o puanları. 🙄Belki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bak![]()