kilise şarkısı kazanmazdi tabiki ilk 5 için zorlayabilir demiştim. gerçektende öyle olmuş 6. oldu İsveç @kerem
Sorma Almanya'ya baya güldüm, rezillikti resmen.kilise şarkısı kazanmazdi tabiki ilk 5 için zorlayabilir demiştim. gerçektende öyle olmuş 6. oldu İsveç @kerem
Yalnız bizim tahminler baya yattı, Makedonya alt üst etti
o değilde Almanya 0 puan halktan
Serhat jüriden puan alamadi pek. Yinede 6 ülkeyi devirdi @Forumdash
Tebrik ettim zaten Ama kadın söylemeliydi o güzide şarkıyıkilise şarkısı kazanmazdi tabiki ilk 5 için zorlayabilir demiştim. gerçektende öyle olmuş 6. oldu İsveç @kerem
Yalnız bizim tahminler baya yattı, Makedonya alt üst etti
o değilde Almanya 0 puan halktan
Serhat jüriden puan alamadi pek. Yinede 6 ülkeyi devirdi @Forumdash
Jüri sıkıcı şarkıları seviyor demek.Almanya'nın 0 puan almasına ağlasam mı yoksa Makedonya'nın jüri oylarında nasıl 1. olduğuna mı? @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @xemrexxx
İsveç jüri birincisiydiAlmanya'nın 0 puan almasına ağlasam mı yoksa Makedonya'nın jüri oylarında nasıl 1. olduğuna mı? @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @xemrexxx
1. Hariç oylama çok saçmaydı bence.Jüri sıkıcı şarkıları seviyor demek.
Norveç'te televoting'te 1.olmuş. 😱
2 puan farkla mı ne? Makedonya nasıl 2. oldu ya?İsveç jüri birincisiydi
Makedonyanın isim değiştirme olayına yor benim gibiAlmanya'nın 0 puan almasına ağlasam mı yoksa Makedonya'nın jüri oylarında nasıl 1. olduğuna mı? @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @xemrexxx
Former Yugoslav Repuclic of Macedonia daha iyiydi bence. Sanki Güneyi de varmış gibi Kuzey demişler.Makedonyanın isim değiştirme olayına yor benim gibi
Belki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bakFormer Yugoslav Repuclic of Macedonia daha iyiydi bence. Sanki Güneyi de varmış gibi Kuzey demişler.
Makedonyanın isim değiştirme olayına yor benim gibi
İsveç jüri birincisiydi
Serhat da 20. olarak San Marino'ya en iyi başarısını getirdi.Belki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bak
kız sen derdine yan @kerem hollandalı oğlana ; okan bayülgenin ekrem imamoğluna baktığı gibi bakıp durdu tüm hafta @Dosi @serhatt @Forumdash @turkuazz @dreamy @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @vadikızıBelki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bak
OFf @kerem ne diyor bu :/kız sen derdine yan @kerem hollandalı oğlana ; okan bayülgenin ekrem imamoğluna baktığı gibi bakıp durdu tüm hafta @Dosi @serhatt @Forumdash @turkuazz @dreamy @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 68094
kız sen derdine yan @kerem hollandalı oğlana ; okan bayülgenin ekrem imamoğluna baktığı gibi bakıp durdu tüm hafta @Dosi @serhatt @Forumdash @turkuazz @dreamy @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 68094
Canı sıkılmış bize sarıyor, @destere gelsede söndürse ateşini.OFf @kerem ne diyor bu :/
Kıbrıs almalıydı o puanları. 🙄Belki yeni ismi ile daha iyi oy topladı birde bu açıdan bak