Bence de serhat güzeldi ama ses yok. Kadın söyleseymiş o şarkıyıSan Marino iyi bence şu 7 şarkı arasında. Seyirci de çoştu. @kerem @Forumdash
Bence de serhat güzeldi ama ses yok. Kadın söyleseymiş o şarkıyıSan Marino iyi bence şu 7 şarkı arasında. Seyirci de çoştu. @kerem @Forumdash
Serhat'ın şarkısı hiç fena değil ama adamın sesi kötü hatta yok 70'erin eurovision tınılarında gayet hoş. 123ü de türkçe yazmaları gururlandırdı @Dosi
Ve Allah senin cezanı versin TRT
Sesi böyle çok sigara içinler olur ya o tarz gibi bir ses çıkıyor adamdan @keremBence de serhat güzeldi ama ses yok. Kadın söyleseymiş o şarkıyı
Valla gaza geldim he Oy kullanasım geldiOyların kime gideceği belli. @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @bazinga @xBUGRAx @serhatt @MasacRE @-potterhead- @BesaleT @bazinga @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk
Danimarka şarkısındada isveçlilerin imzası var
Şarkıyı begenmedim ama görsel show güzelBeğendin mi peki
Bence de serhat güzeldi ama ses yok. Kadın söyleseymiş o şarkıyı
Bence buna şukredin, ilk yarı finaldeki performansı rezaletti.Sesi böyle çok sigara içinler olur ya o tarz gibi bir ses çıkıyor adamdan @kerem
Kadınlar kurtardı bence de @Forumdash ın dediği gibiBence buna şukredin, ilk yarı finaldeki performansı rezaletti.
Madonna'yı bekliyorumŞarkıyı begenmedim ama görsel show güzel
İlk 5 kesin bence de en kötü 7Favorilerimden İsveç geliyor şimdi. İlk 7 kesin. @Dosi @Harunnn60 @Forumdash
Çok sık dinlersin ya.Madonna'yı bekliyorum
Katy gelmeliydi beni bilirsinÇok sık dinlersin ya.
Bence ilk yarı finale göre sesi çok iyiydi Serhat'ın. Danimarka'yı da hiç beğenmedim.Danimarka şarkısındada isveçlilerin imzası var
Baya ülkelerde isveç şarkıları var.
Serhat'a gelince, sunucumuz dediki 'merak edenler için söylüyeyim, şarkıda 146 tane na na na söylendi, la la la şarkısındaki 136 olan rekoru kırdı" aynen böyoe dedi ama 146 mı 148 mi karıştırmış olabilirim
Serhat'ın sesi iyi çikmadı evet. Yormuş kendini belli
kilise şarkımız (sadece kadınlarla olan kısmı) o kıyafetler ne öyleFavorilerimden İsveç geliyor şimdi. İlk 7 kesin. @Dosi @Harunnn60 @Forumdash
Türkiye 1. olduğunda getirir artık.Katy gelmeliydi beni bilirsin
Sus bakiim, değişik ve güzel işte.kilise şarkımız (sadece kadınlarla olan kısmı) o kıyafetler ne öyle