Coco cola da olabilirdi dua et
Kızın ruhsuz bakışları..Slovenya içimi baydı. ?
En azından onların malıCoco cola da olabilirdi dua et
Nargileci adam aklıma geldiEn azından onların malı
Slovenya içimi baydı. ?
Türkiye 15 yıl sonra rap/trapla tanıstı. Bu kızın söylediği tarzı heralde torunum dinler Bu zamanlarda bu tür moda gayet iyiydi bence Ama ingilzce olmalıydıKızın ruhsuz bakışları..
Ingimizce olsa hadi tamam derim de hem sıkıcı hem kimse anlamıyor. @Harunnn60Türkiye 15 yıl sonra rap/trapla tanıstı. Bu kızın söylediği tarzı heralde torunum dinler Bu zamanlarda bu tür moda gayet iyiydi bence Ama ingilzce olmalıydı
o ölü balık gibi bakan gözler ne öyle ya allah aşkına oy versem bunu görünce vermemIngimizce olsa hadi tamam derim de hem sıkıcı hem kimse anlamıyor. @Harunnn60
Ben beğendiğim rusca şarkıları da listeme aldiğim için Müzik evrenseldir😛Ingimizce olsa hadi tamam derim de hem sıkıcı hem kimse anlamıyor. @Harunnn60
Evet de iyi işte, sus açma geçen seneyi.Kıbrısı çok beğendm ama gerekli sahne sovu gerek şarkı geçen seneyi hatırlatıyor bana? @Forumdash @kerem
İyi ki tipler oylanmıyoro ölü balık gibi bakan gözler ne öyle ya allah aşkına oy versem bunu görünce vermem
İyi ki tipler oylanmıyor
o ölü balık gibi bakan gözler ne öyle ya allah aşkına oy versem bunu görünce vermem
İlk 5 olur ama Kıbrıs.Evet de iyi işte, sus açma geçen seneyi.
Sıkıcı buldum, ritmi de kötüydü bence.Ben beğendiğim rusca şarkıları da listeme aldiğim için Müzik evrenseldir😛
Hollandayı kardeşim de beğendiHollanda ve Kıbrıs muhteşemdi ya. Kaldı İsviçre. İnş, bu üçü arasından 1. çıkar.