Yunanistan Türkiye çıktığından beri çöküşlerde. 17 ve 18'de finale bile kalamamış.Hollandayı kardeşim de beğendi![]()
Yunanistan nolmuş sana sen böyle şarkılar yapmazdın oysa![]()
Ben de beğenmedim.
Öksürse nefesi açılacak gibi.Ben de beğenmedim.![]()
Adamlar bize nasıl bileniyorsaYunanistan Türkiye çıktığından beri çöküşlerde. 17 ve 18'de finale bile kalamamış.Şarkıcının sesi iyiydi de şarkı kötüydü bence.
![]()
Sesini çok güçlü buldum ama şarkı olmamış maalesef.
Serhatla ikisini doktora mı götürsenÖksürse nefesi açılacak gibi.![]()
Laz müziklerini tekrar çalarlar şimdi akıllarına girmeAdamlar bize nasıl bileniyorsa![]()
Türkiye'ye puan vermezlerdi genelde, verseler bile 3 puan verirlerdi en fazla. Oh olsun.Adamlar bize nasıl bileniyorsa![]()
daha fazla bakamadım ama Almanya Hollanda iyi detaylı bakınca yazarım@turkuazz izliyor musun? Favorin var mı?![]()
Kıbrıs ve İsviçre de çok iyi bence.daha fazla bakamadım ama Almanya Hollanda iyi detaylı bakınca yazarım![]()
@kerem değerli yorumunu bekliyor ona göredaha fazla bakamadım ama Almanya Hollanda iyi detaylı bakınca yazarım![]()
isviçre daha bakmadım kıbrıs bi defa bakmıştımKıbrıs ve İsviçre de çok iyi bence.![]()
Ev sahibi ülkenin her zaman mı şarkısı kötü olur arkadaş.İsrail napıyorsun yaa leş gibi şarkın leş gibi performansınDeplasmanda kime havan
![]()
Yarişma ramazana denk geliyor diyip, davul filan çalabilirlerdiLaz müziklerini tekrar çalarlar şimdi akıllarına girme![]()
Türkiye'ye puan vermezlerdi genelde, verseler bile 3 puan verirlerdi en fazla. Oh olsun.![]()