Euro❤ision 2019 l Final Yorumları

Hard Rock Hallelujah. :Z Hala dinlerim.

2010 senesine kadar olan tüm Esc yarışmalarını izledim ve kim kazandı, hangi şarkılar vardı genelde aklımda. Sonrası okul yüzünden baya uzak kaldim ama bu sene yine iyice hakim oldum, genel sohbet konusunuda açmıştım diye :A

• Beğendim
Reactions: kerem
Belarus'un şarkısı Disney'i hatırlattı. :A Yinede kız sonda baya coşturdu, 16 yaşında olduğunu düşünürsek baya iyiydi bence. :A @turkuazz @xemrexxx @Harunnn60 @Dosi @Forumdash
2010 senesine kadar olan tüm Esc yarışmalarını izledim ve kim kazandı, hangi şarkılar vardı genelde aklımda. Sonrası okul yüzünden baya uzak kaldim ama bu sene yine iyice hakim oldum, genel sohbet konusunuda açmıştım diye :A
Aleyna geldi aklıma :A
çek cumhuriyetindeki oğlanlar @serhatt ın izlediği videolardaki gibilermiş kesin destekliyordur arsız :A

Bense Türkiye ayrıldığı için 2013-2018 arasını takip edemedim, bu sene yeni sardım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Azerbaycan'ın şarkısı iyiydi de, sahne performansı kötüydü ya. :(