Sen komşucu çıktın iyice.Bende beğendim, ama kazanamaz. Finlandiya'nınki daha iyiydi.
Sen komşucu çıktın iyice.Bende beğendim, ama kazanamaz. Finlandiya'nınki daha iyiydi.
Çiğdemler aleminin puanlarını tavlanmak içni çıkarılmış @xemrexxxdedim bile
Belki oyuncudurÇiğdemler aleminin puanlarını tavlanmak içni çıkarılmış @xemrexxx
2010 senesine kadar olan tüm Esc yarışmalarını izledim ve kim kazandı, hangi şarkılar vardı genelde aklımda. Sonrası okul yüzünden baya uzak kaldim ama bu sene yine iyice hakim oldum, genel sohbet konusunuda açmıştım diyeHard Rock Hallelujah. Hala dinlerim.
Aleyna geldi aklımaBelarus'un şarkısı Disney'i hatırlattı. Yinede kız sonda baya coşturdu, 16 yaşındaolduğunu düşünürsek baya iyiydi bence. @turkuazz @xemrexxx @Harunnn60 @Dosi @Forumdash
16 mı😱Belarus'un şarkısı Disney'i hatırlattı. Yinede kız sonda baya coşturdu, 16 yaşında olduğunu düşünürsek baya iyiydi bence. @turkuazz @xemrexxx @Harunnn60 @Dosi @Forumdash
Evet, bende şaşırdım yaşı sebebiyle iyi derece alabilir belki.16 mı😱
Gayet sahne performansı güzel. ŞArkı pek sarmadı
Yok bu itici değildi.Aleyna geldi aklıma
Belarus'un şarkısı Disney'i hatırlattı. Yinede kız sonda baya coşturdu, 16 yaşında olduğunu düşünürsek baya iyiydi bence. @turkuazz @xemrexxx @Harunnn60 @Dosi @Forumdash
Belki oyuncudur
2010 senesine kadar olan tüm Esc yarışmalarını izledim ve kim kazandı, hangi şarkılar vardı genelde aklımda. Sonrası okul yüzünden baya uzak kaldim ama bu sene yine iyice hakim oldum, genel sohbet konusunuda açmıştım diye
çek cumhuriyetindeki oğlanlar @serhatt ın izlediği videolardaki gibilermiş kesin destekliyordur arsızAleyna geldi aklıma
Bense Türkiye ayrıldığı için 2013-2018 arasını takip edemedim, bu sene yeni sardım.2010 senesine kadar olan tüm Esc yarışmalarını izledim ve kim kazandı, hangi şarkılar vardı genelde aklımda. Sonrası okul yüzünden baya uzak kaldim ama bu sene yine iyice hakim oldum, genel sohbet konusunuda açmıştım diye