Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşit koşullarda oynanan 2. oyunda sonucu gördün.Bundan sonraki oyunlarda da kazananı belirleyici birtakım etkenler olacak,kusura bakmayın.

Koşullar 1. ve 2. oyundaki gibi eşit olsun da yenilmeye de elenmeye de razıyım. Ama herkesin İngilizcesi iyi olamayabilir. Kimisi öğrenmemiştir, kimisi okumuş ve İngilizcesi daha iyidir. Ama oyunlardaki yetenekler belirleyici olmalı... Bir dili iyi bilip bilmemek belirleyici olursa katılım azalıyor işte :) 2-3 kişi zarla zorla oynadı oyunu :)

EDIT:
Doğan Abi'nin böyle bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum çok yanlış düşünüyorsun o böyle biri değil :)

Oyunları sizin takıma göremi seçicen yani...

kazananı belirleyici etkenler dedim,aklına tek gelen kazananın takımı mı?tebrikler.

+senin takım muhabbeti yapılacaksa ben çıkar tarafsız devam ederim.Burak abi'nin isteği üzerine katılmıştım zaten.

kazananı belirleyici etkenler dedim,aklına tek gelen kazananın takımı mı?tebrikler.

+senin takım muhabbeti yapılacaksa ben çıkar tarafsız devam ederim.Burak abi'nin isteği üzerine katılmıştım zaten.

Senin çıkmana gerek yok :) Cevaa bir anlık talihsizlikle söylemiştir o lafı :) Sen çıkarsan ben de çıkarım :)

öyle mi,kıyamam :(

İlk oyunu eze eze kazanan sizsiniz.2.oyun başladığında rekor sizdeydi zar zor geçtik.Bu oyun da 0 başladı.Ne bu sizin takım muhabbeti o zaman?

öyle mi,kıyamam :(

İlk oyunu eze eze kazanan sizsiniz.2.oyun başladığında rekor sizdeydi zar zor geçtik.Bu oyun da 0 başladı.Ne bu sizin takım muhabbeti o zaman?

Dalga mı geçiyorsun? Gerçekten çok kırıldım.. Evet ortada 2 takım var. Ama bu takımlar Neferet'in takımı ve diğer takım değil. Kırmızı ve mavi takım. Ve bu iki takım rakiptir :) Ama ben asla senin cevaa'nın dediği tarzda bir şeyler yaptığını söylemedim... Böyle dalga geçecek bir yapıya sahip olduğunu da bilmiyorum. Asla Neferet kendisine göre bir oyun seçer, demedim ve senin adaletine güvendim...

Son düzenleme:
Tamam sözüm geri demedim böyle birşey...Berk'in elenmesi kesinleşti istersen diğer oyunu açıkla Doğan abi...

Dalga mı geçiyorsun? Gerçekten çok kırıldım.. Evet ortada 2 takım var. Ama bu takımlar Neferet'in takımı ve diğer takım değil. Kırmızı ve mavi takım. Ve bu iki takım rakiptir :) Ama ben asla senin cevaa'nın dediği tarzda bir şeyler yaptığını söylemedim... Böyle dalga geçecek bir yapıya sahip olduğunu da bilmiyorum. Asla Neferet kendisine göre bir oyun seçer, demedim ve senin adaletine güvendim...

1.bölüm sana 2. bölüm cevaa'yaydı.senin mesajını da gördüm herhalde,beni savunmuşsun,teşekkürler.x'in takımı ve diğer takım gözüyle bakan 1 yarışmacı ifşa oldu ve kimbilir kaç tane var...başka memnun olmayan varsa hazır konu açılmışken söylesin...

hadi iyi oyunlar...

edit: evet Berk'in elenmesi kesinleşmiş...yeni oyunu tarafsızlığına güvendiğin(m)iz Ozan seçsin...

1.bölüm sana 2. bölüm cevaa'yaydı.senin mesajını da gördüm herhalde,beni savunmuşsun,teşekkürler.x'in takımı ve diğer takım gözüyle bakan 1 yarışmacı ifşa oldu ve kimbilir kaç tane var...başka memnun olmayan varsa hazır konu açılmışken söylesin...

hadi iyi oyunlar...

Ben senin hepsini bana söylediğini düşündüm ama " kıyamam " ifadesini dalga geçmek için kullandın bence...

Ben senin hepsini bana söylediğini düşündüm ama " kıyamam " ifadesini dalga geçmek için kullandın bence...

neyse tamam,dalga geçmek için veya dalga geçmek için değil,kapandı konu.yoksa büyük kavga çıkacak gibi...

Ozan sonra bir ara açıklar yeni oyunu.Dimi Ozan :D

Bizimde güvenimiz tam ama adam şakadan anlamıyor ki...

Yeni oyunu Ozan Admin belirleyecek yani?

EDIT: Kime diyorsun cevaa? Banaysa senle birisi dalga geçse şaka, deyip geçer misin?

@21,eğer kendi de uygun görürse en azından sırf bu oyunu o belirlesin.şakadan anlamıyor diiye bana dedi rahatla...

Yeni oyunu Ozan Admin belirleyecek yani?

EDIT: Kime diyorsun cevaa? Banaysa senle birisi dalga geçse şaka, deyip geçer misin?

Hacı sana demedim Doğan abi'ye dedim hemen mavi takım kırmızı takım çıkardı ben dedim sizin takıma göremi seçicen oyunları baktım hemen diyor memnun olmayan varsa yazsın böyle olcaksa ben çıkarım bu kadar büyütmenin anlamı yok sözüm geri dedim...

@23 ne sevmemesi ne nefreti?kendi kendine komplo teorileri üretme...

@24 şaka yapan adam smiley falan koyar.en azından sonra şaka yaptığını belirtmek için "ehehe şaka la" gibilerinden bir şey yazar.bu benim bildiğim hep böyledir...

@24 şaka yapan adam smiley falan koyar.en azından sonra şaka yaptığını belirtmek için "ehehe şaka la" gibilerinden bir şey yazar.bu benim bildiğim hep böyledir...

Tamam biraz sinirlendim bir anda, özür dilerim :)

Tamam kusura bakma...barışalım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...