Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en çok elenmesini istemediğimlerim birisin cenation :)

Vay arkadaş herkes bana taktı :D emreemreu benle final oynamak istiyor sende istiyon hadi hayırlısı :D

The Killing yanlış anlamasın, kişisel bir sebepten dolayı değil oyunlara katkıda bulunmadığından elendi. Yani en azından ben oyumu o sebepten dolayı verdim :)

The Killing sevdiğim arkadaşlardan biri... Ben oyumu şahsen çok aktif görmediğim ve ilk gözüme batan isim olan Berk'e verdim onu tanımam etmem husumetim de yok. Oylamada gizlilik vardı ama Ozan admin söyleyince söyledim.

Benim forumda ilk tanıştığım kişiye verdim.Yani The Killing'e.Ama bana darılmasın oyunlarda katkısı olmadığı için verdim yoksa çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri :)

Mavi Takım Konsey Var Buraya Gelin

Kurallar aynıdır. Kime oy verdiğimizi söylemeyeceğiz. Kötü olan elensin :)

İllegal yollara başvurmayalım, yalnızca mavi takımdakiler oy kullansın :)

NOT: Kime oy verdiğiniz yöneticiler tarafından görülebilmektedir bu yüzden illegal yollara başvurursanız hesabınız kapatılabilir :)

Anket yarın saat 12.30'da kapatılacaktır. Bu tarihten sonra oy verenlerin oyları geçersiz sayılacaktır :) En çok oyu alan FF Survivor etkinliğine veda edecektir :)

Son düzenleme:
Berk elendi diyebiliriz. 3 oy almış. :) Oylama yarın 12.30'da bitecektir. :)

Son düzenleme:
İnşallah bundan sonraki dokunulmazlık bizim olacak...Eğer yine kayberdersek tehlike çanları çalmaya başlıcak bizim için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...