Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Killing yanlış anlamasın, kişisel bir sebepten dolayı değil oyunlara katkıda bulunmadığından elendi. Yani en azından ben oyumu o sebepten dolayı verdim
The Killing sevdiğim arkadaşlardan biri... Ben oyumu şahsen çok aktif görmediğim ve ilk gözüme batan isim olan Berk'e verdim onu tanımam etmem husumetim de yok. Oylamada gizlilik vardı ama Ozan admin söyleyince söyledim.
Benim forumda ilk tanıştığım kişiye verdim.Yani The Killing'e.Ama bana darılmasın oyunlarda katkısı olmadığı için verdim yoksa çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri
Kurallar aynıdır. Kime oy verdiğimizi söylemeyeceğiz. Kötü olan elensin
İllegal yollara başvurmayalım, yalnızca mavi takımdakiler oy kullansın
NOT: Kime oy verdiğiniz yöneticiler tarafından görülebilmektedir bu yüzden illegal yollara başvurursanız hesabınız kapatılabilir
Anket yarın saat 12.30'da kapatılacaktır. Bu tarihten sonra oy verenlerin oyları geçersiz sayılacaktır En çok oyu alan FF Survivor etkinliğine veda edecektir
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.