Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıktım ama oyun İngilizceyi iyi bilenlerin oyunuydu.

İnşallah eski performansıma kavuşurum :D

Hey Cenation sahneye çıkma zamanı :D

Mavi Takım Ada Konseyi Var Gelin

Kurallar sabittir. İllegal yollara başvuranlara yöneticiler tarafından cezalar verilecektir.

Oylama yarın saat 17.00'de bitecektir. Ama yarın saat 17.00'den önce kimin eleneceği kesinleşirse oylama bitirilir. Yeni oyunu açıklama yetkisi Neferet'e aittir :)

Son düzenleme:
Yalnız burada elenenler alınmasın lütfen... Biz burada oyunları hiç oynamayanları eliyoruz. Emek verenleri en azından uğraşanları elemiyoruz :)

Örneğin _-REZNOV-_ da bu oyunda hiçbir aktivite göstermemişti. Eğer _-REZNOV-_ diğer oyunda da aktivite göstermez ise elenebilir ama beni ya da cevaa'yı da eleyebilirler :)

ben sizin takımda olsam bende reznova atardım performans sergilemedi die

Eğer Emre 1 oy daha alırsa elenmesi kesinleşmiş gibi bir şey olacak... En iyi ihtimal eşitlik olur ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum

Emre 3 oya ulaştı ve elenmeyi garantiledi gibi bir şey... Elenmemesi için diğer 3 kişinin de başka birine oy vermesi ve eşitlik olması gerekiyor :) Emre 1 oy daha aldı mı elenmesi kesinleşmiş olacak :)

1 oy kaldı ondan sonra yeni oyun ama neferet yok :( neferet yine inş... güzel oyun seçer son zamanlarda oyunlarda hızlanmaya başladım :)

Evet Çağatay bir gelse coşar da balık oyunu hariç pek görünmedi... O oyunu da daha önce oynamış :)

Mavi takımda elenme şöyle olur bence. :) Tabi şu anki duruma göre elenme. :) İlk önce ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ® - _-REZNOV-_ - cevaa - OzaN - sona da ya OsmanAslan ya da Cenation kalır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...