Yerli malları tercihim.
Fazlasını da yapabilirim.Seda Bakan'in yorumunu @serhatt 'tan beklerim
Yerli malları tercihim.
------
Fazlasını da yapabilirim.
Kaçıncı bölümdesin ?Trudeau'nun fazlasi Trump napacan onu
Kaçıncı bölümdesin ?
Ya zaten konu azbuçuk belli seks deneyimlerini podcaste aktarıyorlar. Ben deneyimlere bakıyorum.3'den sonra izlemedim daha ilgimi cekmedi sarmadi pek ama bakarim belki bir ara yine. Sen?
Ya zaten konu azbuçuk belli seks deneyimlerini podcaste aktarıyorlar. Ben deneyimlere bakıyorum.
Yoo iyi parçalarda düşüyor. Ama Hadise abartıldığı kadar güzel değil ten lekesi var. Seda daha güzel duruyor.Seda Bakan'a hep kötüler düsüyor sanki
Yoo iyi parçalarda düşüyor. Ama Hadise abartıldığı kadar güzel değil ten lekesi var. Seda daha güzel duruyor.
Neresi koskoca be ?Koskoca Hadise'yi iki dakikada harcadin be vay anasina
Neresi koskoca be ?
Hadise mi kaldı ya Allahasen. Devri geçip gideli çok oldu. Bu arada projeye puanım 2/10. O puanı da oyuncu kadrosuna vermedim. Kamera arkasındaki insanlara verdim. Sonuçta ekmek parası. Ama dizi beş para etmez. (Bana göre)Koskoca Hadise'yi iki dakikada harcadin be vay anasina
Elbet yapılır bir şey sen kafanı yorma. .ssTrudeau'nun fazlasi Trump napacan onu
Taca atmadım,direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.Seda Bakan'in yeri ayri tabi de yani bir ten lekesi var diye Hadise'yi taca atma yahu
Hadise mi kaldı ya Allahasen. Devri geçip gideli çok oldu. Bu arada projeye puanım 2/10. O puanı da oyuncu kadrosuna vermedim. Kamera arkasındaki insanlara verdim. Sonuçta ekmek parası. Ama dizi beş para etmez. (Bana göre)
Taca atmadım,direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.
Elbet yapılır bir şey sen kafanı yorma. .ss
E olacağına bak.Bu ülkede bir Hadise gercegi var, ne olursa olsun.
------
Hay ben seni
------
En fazla kalp krizi gecirttirirsin adama
E olacağına bak.
Eee herkes ayağını denk alsın işte.Adam 2. kez baskan olmadan gider valla senin eline düsse
@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.Adam 2. kez baskan olmadan gider valla senin eline düsse