Yerli malları tercihim.
Fazlasını da yapabilirim.Seda Bakan'in yorumunu @serhatt 'tan beklerim![]()
Yerli malları tercihim.
------
Fazlasını da yapabilirim.![]()
Kaçıncı bölümdesin ?Trudeau'nun fazlasi Trumpnapacan onu
![]()
Kaçıncı bölümdesin ?![]()
Ya zaten konu azbuçuk belli seks deneyimlerini podcaste aktarıyorlar. Ben deneyimlere bakıyorum.3'den sonra izlemedim dahailgimi cekmedi sarmadi pek ama bakarim belki bir ara yine. Sen?
![]()
Ya zaten konu azbuçuk belli seks deneyimlerini podcaste aktarıyorlar. Ben deneyimlere bakıyorum.![]()
Yoo iyi parçalarda düşüyor. Ama Hadise abartıldığı kadar güzel değil ten lekesi var. Seda daha güzel duruyor.Seda Bakan'a hep kötüler düsüyor sanki![]()
Yoo iyi parçalarda düşüyor. Ama Hadise abartıldığı kadar güzel değil ten lekesi var. Seda daha güzel duruyor.![]()
Neresi koskoca be ?Koskoca Hadise'yi iki dakikada harcadin be vay anasina![]()
Neresi koskoca be ?![]()
Hadise mi kaldı ya Allahasen. Devri geçip gideli çok oldu. Bu arada projeye puanım 2/10. O puanı da oyuncu kadrosuna vermedim. Kamera arkasındaki insanlara verdim. Sonuçta ekmek parası. Ama dizi beş para etmez. (Bana göre)Koskoca Hadise'yi iki dakikada harcadin be vay anasina![]()
Elbet yapılır bir şey sen kafanı yorma. .ssTrudeau'nun fazlasi Trumpnapacan onu
![]()
Taca atmadım,direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.Seda Bakan'in yeri ayri tabi de yani bir ten lekesi var diye Hadise'yi taca atma yahu![]()
Hadise mi kaldı ya Allahasen. Devri geçip gideli çok oldu. Bu arada projeye puanım 2/10. O puanı da oyuncu kadrosuna vermedim. Kamera arkasındaki insanlara verdim. Sonuçta ekmek parası. Ama dizi beş para etmez. (Bana göre)
Taca atmadım,direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.![]()
Elbet yapılır bir şey sen kafanı yorma. .ss
E olacağına bak.Bu ülkede bir Hadise gercegi var, ne olursa olsun.
------
Hay ben seni
------
En fazla kalp krizi gecirttirirsin adama![]()
E olacağına bak.![]()
Eee herkes ayağını denk alsın işte.Adam 2. kez baskan olmadan gider valla senin eline düsse![]()
@serhatt ile çarpığın podcast yaptığını düşün. Diziden daha eğlenceli sahneler çıkar.Adam 2. kez baskan olmadan gider valla senin eline düsse![]()