Erzurumspor - Galatasaray Maçı Yorum Konusu - 03.03.19

Ah be o golü atacaktık, neyse beraberlik de fena sonuç değil.


Haftaya tüm forum Fenerbahçeli herhalde.
Siz yatarsınız Başakşehir'e, yeter ki Gs şampiyon olmasın önemli olan o şu an Fener için
 
Maçı Onyekuru bitirdi her zamanki gibi. Onyekuru topçu filan değil, bu takımda işi yok asla yeniden kiralık alınmamalı. Ulan vurduğu şut taça gidiyor herhalde rakipten sekmiştir diye bekliyor insan bu ne biçim kazmalıktır bencilliktir, atsana adama niye vuruyorsun çalıma gidiyorsun sürekli???

34 maçlık ligin en zor maçıydı o yüzden şaşırtmadı puan kaybı. Şampiyonluk şansı %30’dan %5’lere indi artık fakat dediğim gibi bu saatten sonra yapacak bir şey yoksa ikinci olup Şampiyonlar ligine gitmek de iyidir. Fenerbahçe dün Rize’yi yenmeseydi haftaya mutlaka puan alırdı ama bu saatten sonra oradan da umudum yok, Başakşehir farklı kazanır ve şampiyon olur fiili olarak
 
Keşke öyle olsa ama imkansız. Bu sezon kazanacağımızdan %100 emin olduğum ilk maç. Çünkü kazanmak istemiyoruz.
Başakşehir'e derbi gözüyle bakarsa takım olabilir aslında doğru, diğer türlü imkansız Fener'in yenmesi
 

Sen bu takımın ön eleme oynayarak Şampiyonlar Ligi’ne gidebileceğine inanıyor musun gerçekten? İkinci olmanın ekonomik olarak bu takıma hiçbir faydası yok. Diagne gibi yüksek maliyetli transferi karşılayabilmemiz için Şampiyonlar Ligi’ne gitmemiz şart, yoksa ciddi anlamda mali açıdan zarar göreceğiz.

Onyekuru son yıllarda gördüğüm en beyinsiz futbolcu, ona katılıyorum.
 
Son dakikada ceza sahasında topu taca atan düşük IQ'lu bir herifle oynuyorsan şampiyon olamazsın zaten. Bu Onyekuru denen... kiralık olduğu için piyasa yapma derdinde. Yetenekli olsa bir şey demeyeceğim ama ne şut atabiliyor ne de çalım atabiliyor.

Hoca 2 sezondur aynı hatayı yapıyor. Gol lazım olduğunda orta saha çıkarıp forvet alıyor ama takım daha da kötüye gidiyor. Çünkü zaten zayıf olan orta saha iyice kopuyor ve oyundan düşüyoruz. Semihle koca bir 45 dk harap oldu zaten. Benim bu sahada, bu havada ilk koyacağım adam Donk olurdu ama hoca süre vermedi. Bir diğer kiralık beyinsiz Ndiaye ile devam.
 
Bugündemi yumruklamadın hiç bir yeri?

Oh ne iyi puan kaybettiniz. Gönül isterdiki hiç puan almayın ama bu da iyidir
 

İngiltere, İspanya, Almanya ve İtalya’dan hiçbir takım gelmeyecek sonuçta, Portekiz ya da Hollanda takımları zorlar yine ama eski formata göre şansımız daha yüksek ve erken kamp dönemine girilip transfer alım satımları zamanında yapılırsa bence imkansız değil. En azından bu sene ikinci olup Şampiyonlar ligine kalma şansımız süper ligde şampiyon olma şansımızdan daha yüksek?
 
deplasmanda sıkıntınız var herkesin var zaten deplasmanda sıkıntı
 
Sanmıyorum ama umarım kazanır. Şu işe bak ya Fener'in maç kazanmasını ister hale geldik Allah kahretsin

Sorma ya, ne hallere düştük.
Sezon başında Gomis'in maaşına istediği zammı yapmış olsalar şuan bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık bence.
 
Reactions: MasacRE

Zorlamaz direkt yenerler, açık ve net söylüyorum bunu. Benfica bizi yedekleriyle, kendi evimizde yendi. Fenerbahçe, Zenit'e elendi. Türk kulüpleri eski güçlerinden çok uzak, kabul etmek lazım bazı şeyleri. Tek çıkış yolumuz şampiyon olmak, o da iyice imkansız bir hal aldı. Gerçi ben hem Fener'in, hem bizim Başakşehir'i yeneceğini düşünüyorum. O yüzden şampiyon olma şansımız hala var ve bence ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne kalabilme şansımızdan hala daha yüksek.
 
Reactions: Tolstoyevski
Bugündemi yumruklamadın hiç bir yeri?

Oh ne iyi puan kaybettiniz. Gönül isterdiki hiç puan almayın ama bu da iyidir

Şu ikidir yumruklama muhabbeti nereden çıktı bilmiyorum ama pek komik gelmiyor, hayatımda hiçbir zaman puan kaybında öfke belirtisi gösteren hareketlerde bulunduğumu hatırlamıyorum, fakat zar zor kazandığımız önemli maçlarda atılan kader gollerinde golün sevinciyle takıma kendini veren herkes gibi kendinden geçip duvarı kapıyı tokatladığımız sandalyeyi düşürdüğümüz filan oluyor tabi geçen seneki Sinan’ın golleri, bu sene geçen haftaki gol ve daha önceki haftalarda da bu tarz bir iki gol, keza 2008’deki son dakika milli takım golleri (az kalsın camdan düşüyordum Nihat attığında) bütün stresi almıştı bünyeden.

Fakat her şeyden önce dalga geçmek için yanlış sene sizin için, şu an 14.sıradasanız ve küme mücadelesi verirken Galatasaray en kötü haliyle birlikte 2.sırada ve öyle böyle de olsa şampiyonluk kovalıyor, üstümüzdeki takım Başak değil de FB olsaydı o zaman anlardım ama bu haliyle Galatasaray kompleksinden başka bir şey gözükmüyor ortada.
 
Reactions: Dosi
Fenerde bal yok Damien comolli Kanal d gibi transfer yapmış @Tolstoyevski Ersun Yanala galatasarayda olsan böyle transfer yaparmıydın 34 Hafta takımı seyret kötü transfer yap comolliye sormuş
 
Reactions: Tolstoyevski
Yumruk meselesi işte o belirtiğin durumlardaki tepkilerini bana zamanında anlatıp duruyordun ya işte ondan geliyor artı benim "dalga" geçişim tamamiyle senin etkine tepki meselesi çünkü o kompleks dediğin şeyi tam olarakta yapan sensin. Hem fener şöyle böyle diyorsun, hemde takımının durumuna yada yakın rakiplerine bakacağına hep fener hep fener deyip o dalga dediğin şeyin âlasını bana yapıp duruyorsun. Sen gündüzki gibi hareketlerde bulunursan benimde öyle boş oturmamı bekleme. Şuan yine iyi davranıyorum. Zamanı gelince damarına bastığımda bir zamanlarki o garip tepkini tekrardan vermemelisin çünkü kınadığın hareketlerde bulunuyorsan başkası sana yapınca büyük tepki göstermeyeceksin. Diyeceklerim bukadar. Şimdi gidip üzüntünü yaşayabilirsin ?