Emre Ozansoy
Moderatör
Bilir tabi bilmez mi @Mr.At i de bunun ayarttığını söyledi @Yakamoz-Asi gel dansöze para takıcaz diye çıkarmış stüdyodan çocuğu Yakamoz bunu yakalamış diğeri yalpalıya yalpalıya dansöze para takıcam diye diye gitmiş bilinmeze
Bilir tabi bilmez mi @Mr.At i de bunun ayarttığını söyledi @Yakamoz-Asi gel dansöze para takıcaz diye çıkarmış stüdyodan çocuğu Yakamoz bunu yakalamış diğeri yalpalıya yalpalıya dansöze para takıcam diye diye gitmiş bilinmeze@Angelica @Emre Ozansoy
Ayy yok @xemrexxx yi en son dün gece iki konuk parçalıyordu bugün sana pek cevap vereceğini düşünmüyorum
Ayy yok @xemrexxx yi en son dün gece iki konuk parçalıyordu bugün sana pek cevap vereceğini düşünmüyorum![]()
Saatli şeyler hep sıkıntı bana. Eve geldiğim saat 1 buçuktu sonradan dahil oldumİyi performans sergiledin dostum, teşekkürler valla 🫂😊😊😊
------
Sesli güldürdün, çok yaşa sen emi 😁😁🤣🤣
------
Canlı yayında gözlerimiz aradın hani.... 😊🤪
Çenem bayağı açılmış, 2 aylık mesajımı 1 gecede yazmışım![]()
Valla dediğini yaptı @batuhankaralarİyi performans sergiledin dostum, teşekkürler valla 🫂😊😊
Cevap verme hızımla beni konuk aldığına pişman olacak@The_Erinch
Bilir tabi bilmez mi @Mr.At i de bunun ayarttığını söyledi @Yakamoz-Asi gel dansöze para takıcaz diye çıkarmış stüdyodan çocuğu Yakamoz bunu yakalamış diğeri yalpalıya yalpalıya dansöze para takıcam diye diye gitmiş bilinmeze@Angelica @Emre Ozansoy
Onu oynayan bir sürü insan varMineCraft dan çıkmak üzereyim şimdi..
Son sahneyi bekliyorum..
Millet sürekli domuzları, iskeletleri, tuhaf tuhaf figürleri alkışladı durdu laaa
Bu MineCraft acayip bir Dünya demek ki 🤣🤣🤣🤪🤪🤪
Film aşırı eğlenceliydi 😊😊
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @xemrexxx @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Aynennn ama halen Kafasını patlayacağı üyeleri deşemedik birde @Emre Ozansoy forumdaki gizli aşkını öğrenecekdik 🤪😁 @batuhankaralar @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @Zeyno
Her şey beklenir meloş teyzeden çok tehlikeliAyy yok @xemrexxx yi en son dün gece iki konuk parçalıyordu bugün sana pek cevap vereceğini düşünmüyorum![]()
Her şey beklenir meloş teyzeden çok tehlikeli![]()
Halil izleyeceğim çenen dursun emre
iğrenç 😱Halil izleyeceğim çenen dursun emre![]()