Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 3.Bölüm

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Kayıp aranıyor 1.50 boylarında 40 yaşlarında "O Gökberk buraya gelecek" diye bağıran @Angelica isimli konuğumuz kaybolmuştur görenlerin gruba bırakması rica olunur..

Happy Where Are You GIF by TRT

Bacımmmm nerdesin geri dön bacııım :T:T
Burdayım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Tabii, hemen gelsin istatistikler; 😎

📢 Konuya şu ana kadar 408 mesaj yazılmıştır.
📢 Konu şu ana kadar 21 sayfaya ulaşmıştır.
📢 Konu şu ana kadar 2K görüntülenmiştir.
📢 Konuyu şu an 57 kişi (13 üye + 44 ziyaretçi) görüntülemektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 134314

📢 Konuya en çok mesaj yazan ilk 4 üye şöyledir;

Ekli dosyayı görüntüle 134311
Kazasız belasız 3. bölümün sonuna gelmişken,
konuya en çok mesaj yazan ilk 5 üyenin güncel listesini paylaşayım; :A

Screenshot_20250412_022248_Samsung Internet.jpg

Kime göre, neye göre. Gelsin yüzüme söylesin. Sağda solda atıp tutmak ile olmuyor. Karşımda dut yemiş bülbüle dönüyorlar. Asıl kendini beğenmiş egoist onlar. 😜
Helal be sana :F
yaaa. de git..

@Yakamoz-Asi ile isviçrede 21 de paraları gömmüşünüz..

@Mr.At serbest atış bölümünde 21 masasında cıbıl cıbıl oynarken ki videolarını yayına verecek:F:F:F
Blackjack mi dedi birisi 🤫
@RüzgarGülü gelince bu konuda 3-5 kelime edecekdir
@Emre Ozansoy oje kullanıyorsa diyecek birşey yok kendi tercihi. Ben kadınlarda severim ojeyi :D
Canım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎
Alkolü dozunda içmek gerek efenim :F
en son @Gerekli24 den dansöz isimlerini alıyordu

@Zeyno duymasın :F:F:F:F

@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü
Dansöz mü? Tarlayı satarım hemen :D
------

@RüzgarGülü daha yeni teşrif etti, ondan da birkaç mesaj alayım öyle giderim. :A
Ojeci ve spor salonuna erkekler icin gittiğini yeni öğrendim :D

Son düzenleme:
@Zeyno formdan düşmüşün canım :A:A:A
Eee her hafta ilk beş'e giremem ya canım gençlerin yolunu açmak gerek değil mi ama 🤭🤭 Tüm gece körolmayasıca @Angelica nın peşinden koştum @Mr.At buna portakal suyu diye toniği kaktırmış tüm gece önüne gelene Gökberk paşam bidenem diye sarılmaya kalktı sonrada dansözlere para takmaya giderken @Yakamoz-Asi görmüşte geri getirdi şükür 😂

Merve Dizdar Dua GIF by TRT

Son düzenleme:
Çenem bayağı açılmış, 2 aylık mesajımı 1 gecede yazmışım :A
İyi performans sergiledin dostum, teşekkürler valla 🫂😊😊😊
------

Eee her hafta ilk beş'e giremem ya canım gençlerin yolunu açmak gerek değil mi ama 🤭🤭 Tüm gece körolmayasıca @Angelica nın peşinden koştum @Mr.At buna portakal suyu diye toniği kaktırmış tüm gece önüne gelene Gökberk paşam bidenem diye sarılmaya kalktı sonrada dansözlere para takmaya giderken @Yakamoz-Asi görmüşte geri getirdi şükür 😂

Sesli güldürdün, çok yaşa sen emi 😁😁🤣🤣
------

Helal be sana :F

Blackjack mi dedi birisi 🤫

@Emre Ozansoy oje kullanıyorsa diyecek birşey yok kendi tercihi. Ben kadınlarda severim ojeyi :D

Alkolü dozunda içmek gerek efenim :F

Dansöz mü? Tarlayı satarım hemen :D
------

Ojeci ve spor salonuna erkekler icin gittiğini yeni öğrendim :D
Canlı yayında gözlerimiz aradın hani.... 😊🤪

Ne bileyim ben

Uykuya yenik düşmesem iyi olurdu :A

• Üzücü
Reactions: The_Erinch