Kuşlar sağlam yerlerden gelmiş. Evet doğrudur başına buyruk bir adamım. Dediğim dediktir. 😄başına buyruk bir adammışsın, etrafındakiler ne derse desin , gene bildiğini okuyor muşun?
Kuşlar sağlam yerlerden gelmiş. Evet doğrudur başına buyruk bir adamım. Dediğim dediktir. 😄başına buyruk bir adammışsın, etrafındakiler ne derse desin , gene bildiğini okuyor muşun?
Aaaa, @xemrexxx'in Timoş'u bile Meryem'e o kadar para vermedi bölüm başı.laaa sussdaa soruna cevap ver..
seyirciye bile laf yetiştiriyor![]()
Ramazan'da arkadaşlarla iftar yaptıktan sonra 101 oynayalım dediler o ne dedimWalla. @Mr.At devreye girdiğinde yandınız asıl cayır cayır. ..
Haydi başlayalım bakalım...
@Emre Ozansoy çok hırslı olduğun söyleniyor...hırsından dağları deliyor deniyor doğru mudur?
@TenTen başına buyruk bir adammışsın, etrafındakiler ne derse desin , gene bildiğini okuyor muşun?
@Gerekli24 sessiz adam izlemi adı altında çok işler götürdüğün söyleniyor, sessiz maskesi mi kullanıyorsun?
@batuhankaralar kumar borcu var, az batırmadı kendini diyorlar? var mı açıklaman?
Senin üstüne bir parlak atsalar gelirdin gemen safoz mu bu ihtiyarAaaa, @xemrexxx'in Timoş'u bile Meryem'e o kadar para vermedi bölüm başı.Ben o parayı duymasam çıkmazdım yayına.
![]()
Forumda daha o kadar program var, sırrı her yerde ifşa etme.Senin üstüne bir parlak atsalar gelirdin gemen safoz mu bu ihtiyar![]()
Önce program bitsin durHoş bulduk hoş bulduk da bizim ücretler ne zaman yatıyor abi?Bir hareketlilik yok hesapta.
![]()
Para peşin kırmızı meşin demiş atalarımız.Önce program bitsin dur![]()
Sır mıydı bu 😱Forumda daha o kadar program var, sırrı her yerde ifşa etme.![]()
Okeyi bilmiyorsun yaniRamazan'da arkadaşlarla iftar yaptıktan sonra 101 oynayalım dediler o ne dedimDış mihrakların iftiralarına inanmayınız
![]()
Yani, onun gibi bir şey.Sır mıydı bu 😱
Valla o anki ortam ve benim ruh halime bağlı çekerse direkt tanışırım.@Gerekli24 kalabalık bir ortama girdiğinde ,insanlarla tanışmak mı yoksa gözlemlemek mi?
@TenTen yürüyen ego diyorlar senin için; sen ne düşünüyorsun?
@Emre Ozansoy hayatında yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
@batuhankaralar aldattın mı hiç?
Piştiden başka kumarla işim olmazOkeyi bilmiyorsun yani![]()
Allah korusun@Gerekli24 kalabalık bir ortama girdiğinde ,insanlarla tanışmak mı yoksa gözlemlemek mi?
@TenTen yürüyen ego diyorlar senin için; sen ne düşünüyorsun?
@Emre Ozansoy hayatında yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
@batuhankaralar aldattın mı hiç?
Kime göre, neye göre. Gelsin yüzüme söylesin. Sağda solda atıp tutmak ile olmuyor. Karşımda dut yemiş bülbüle dönüyorlar. Asıl kendini beğenmiş egoist onlar. 😜yürüyen ego diyorlar senin için; sen ne düşünüyorsun?
Buraya yazarsam üstüm çizilir, yayın sonrası yada reklam arası kuliste paylaşabilirim bu bilgiyi.@Emre Ozansoy hayatında yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
yaaa. de git..Piştiden başka kumarla işim olmaz![]()
------
Allah korusun![]()
Normal okey neyse de 101 aşırı gereksiz bu arada. Saçma sapan uğraştırıyor.Okeyi bilmiyorsun yani![]()
Niye borçluların kapına geldiğini bilgisi kulağımıza geldi o zamanPiştiden başka kumarla işim olmaz![]()
------
Allah korusun![]()
Ben bilmem de oynayanları izledim güzeldiNormal okey neyse de 101 aşırı gereksiz bu arada. Saçma sapan uğraştırıyor.![]()
Çoğu zaman bende izleyici olmaktan yanayım.Niye borçluların kapına geldiğini bilgisi kulağımıza geldi o zaman
------
Ben bilmem de oynayanları izledim güzeldi![]()