Ol hayatım daha iyisini mi bulacaksın entrika onda, cadolozluk onda, kaos onda daha ne
Ol hayatım daha iyisini mi bulacaksın entrika onda, cadolozluk onda, kaos onda daha ne
Abim alpler sana gelsin Türkiye maçını izlesin ayıp ediyorsun onlar kim köpek ağrı dağından kaymaz mıyız Mahmut Tuncerle yav?Oğlum ben yanımdaki Alplere gitmemiṣ adamım Himalayada iṣim ne![]()
Ol hayatım daha iyisini mi bulacaksın entrika onda, cadolozluk onda, kaos onda daha ne![]()
Hangi soruma bitti sorular başka soru kabul etmiyorum gerisi ekstraya girerhadi canımmm sen soruna cevam ver...![]()
Bu soru sana geldiii canımmmm @ZeynoHiç sana aşık olan birini reddedip kalbini kırdın mı? Zor soruyu daha sonra soracağım![]()
Abi senin kırdığın fındıklara da sırasına geliyorum. Duyduğuma göre İzmir'de bir Rus sana tutulmuş, aa o rus sen misin yav diyip kızı beğenmeyip masadan kalkmışsın. Kızda baya afetmiş ben affetmezdim. Sen niye affettin?
Herhalde akşam 20.30 da tünedim buraya ben yapacağım elbetEeeeee hadi benim çenem bilinir ama @Zeyno sunucudan fazla çene yapmıṣ gibi![]()
Rus değildi o,BelerusluyduAbi senin kırdığın fındıklara da sırasına geliyorum. Duyduğuma göre İzmir'de bir Rus sana tutulmuş, aa o rus sen misin yav diyip kızı beğenmeyip masadan kalkmışsın. Kızda baya afetmiş ben affetmezdim. Sen niye affettin?![]()
o ne haddine senin.ss
Ukraynada da yediğin bademler biliyoruz şimdi.. iki kadın yüzünden başlamış zaten savaş. Senin için yenişememişler ordu girmiş araya... aman bana okun ucu girmesin diye adını bile değiştirmişsin.. seni Ukrayna da çapkın Türk diye tanıttılar bana...Rus değildi o,Belerusluydu
Her Beleruslıya baksaydıkk..
Ukraynaya çıkartma yapardık
Bu adam benim dublörüm..@xemrexxx çocukken hep yatağına işlediğin için annen hep seni terlikle kovalarmış doğru mu?
hiç alakası yok gııı kim attı bu iftirayı 😱 ben çocukken çaput bebek bezleri kullanılıyordu o yüzden hemen öğrendim tuvaleti pişik olmamak için@xemrexxx çocukken hep yatağına işlediğin için annen hep seni terlikle kovalarmış doğru mu?
onun kafasına bir taş sallamalıBu adam benim dublörüm..
belli saatten sonra ona bırakıyorum yayını
hepinize sallıyor ona göre![]()
Kırmış ta olabilir kırmamışta işte bütün mesele buHiç sana aşık olan birini reddedip kalbini kırdın mı? Zor soruyu daha sonra soracağım![]()
Forumda espri kaldırabilme eşiği en yüksek kişi sen olduğun ve benim de o cümleye bir üye ismi etiketlemem gerektiği için seni etiketledimo ne haddine senin.ss![]()
Bana hep pişik olduğun aktarıldı. Hatta sırt çantanda pudra ile gezip duruyormuşsun..hiç alakası yok gııı kim attı bu iftirayı 😱 ben çocukken çaput bebek bezleri kullanılıyordu o yüzden hemen öğrendim tuvaleti pişik olmamak için
------
onun kafasına bir taş sallamalı![]()
Çok gizliydi nasıl buldun 🤣Abi senin kırdığın fındıklara da sırasına geliyorum. Duyduğuma göre İzmir'de bir Rus sana tutulmuş, aa o rus sen misin yav diyip kızı beğenmeyip masadan kalkmışsın. Kızda baya afetmiş ben affetmezdim. Sen niye affettin?![]()