Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

Oğlum ben yanımdaki Alplere gitmemiṣ adamım Himalayada iṣim ne :A
Abim alpler sana gelsin Türkiye maçını izlesin ayıp ediyorsun onlar kim köpek ağrı dağından kaymaz mıyız Mahmut Tuncerle yav?

Ol hayatım daha iyisini mi bulacaksın entrika onda, cadolozluk onda, kaos onda daha ne :A
Cracks Me Up Steve Harvey GIF by ABC Network

Kenarda oturup,sessizce izliyorum..

Viskim ve fındığımla @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü
Abi senin kırdığın fındıklara da sırasına geliyorum. Duyduğuma göre İzmir'de bir Rus sana tutulmuş, aa o rus sen misin yav diyip kızı beğenmeyip masadan kalkmışsın. Kızda baya afetmiş ben affetmezdim. Sen niye affettin? :A

Abi senin kırdığın fındıklara da sırasına geliyorum. Duyduğuma göre İzmir'de bir Rus sana tutulmuş, aa o rus sen misin yav diyip kızı beğenmeyip masadan kalkmışsın. Kızda baya afetmiş ben affetmezdim. Sen niye affettin? :A
Rus değildi o,Belerusluydu

Her Beleruslıya baksaydıkk..
Ukraynaya çıkartma yapardık

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Rus değildi o,Belerusluydu

Her Beleruslıya baksaydıkk..
Ukraynaya çıkartma yapardık
Ukraynada da yediğin bademler biliyoruz şimdi.. iki kadın yüzünden başlamış zaten savaş. Senin için yenişememişler ordu girmiş araya... aman bana okun ucu girmesin diye adını bile değiştirmişsin.. seni Ukrayna da çapkın Türk diye tanıttılar bana...

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
@xemrexxx çocukken hep yatağına işlediğin için annen hep seni terlikle kovalarmış doğru mu?
hiç alakası yok gııı kim attı bu iftirayı 😱 ben çocukken çaput bebek bezleri kullanılıyordu o yüzden hemen öğrendim tuvaleti pişik olmamak için :F:F
------

Bu adam benim dublörüm..
belli saatten sonra ona bırakıyorum yayını
hepinize sallıyor ona göre :F:F:F
onun kafasına bir taş sallamalı :A

hiç alakası yok gııı kim attı bu iftirayı 😱 ben çocukken çaput bebek bezleri kullanılıyordu o yüzden hemen öğrendim tuvaleti pişik olmamak için :F:F
------

onun kafasına bir taş sallamalı :A
Bana hep pişik olduğun aktarıldı. Hatta sırt çantanda pudra ile gezip duruyormuşsun..