Sohbet & Muhabbet Konusu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251210_121527_Instagram.jpg
    Screenshot_20251210_121527_Instagram.jpg
    230.5 KB · Hit: 10
@12.Adam ’a övgü kısmına gelirsek Ayın Favori Üyesi’nden dolayı bu ara sohbetiniz arttı, onun etkisiyle övgüyü kapmış :A
Kusura bakma pamuk kalbini kırmak gibi bir niyetim asla olamaz ama sanki @Dosi ile Afü olmasa iletişimimiz yokmuş gibi bir izlenim yarattığı için üslübumu gene kaçırdım her zaman olduğu gibi. Özür dilerim.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kusura bakma pamuk kalbini kırmak gibi bir niyetim asla olamaz ama sanki @Dosi ile Afü olmasa iletişimimiz yokmuş gibi bir izlenim yarattığı için üslübumu gene kaçırdım her zaman olduğu gibi. Özür dilerim.
Bir de ruh hastası dedin bana Teşkilat konusunda :A Aktifliğin aşırı artınca cozuttun biraz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bir de ruh hastası dedin bana Teşkilat konusunda :A Aktifliğin aşırı artınca cozuttun biraz :A
Alındın mı telli makine? Eski sabar üyesisin netice de bende öyleydim sende bana lakap bul boşboğaz nasıl ? :A
------

Soru eki var. :A

• Güldürdün
Ona niye yamuk diyorsun? :A
Güzel soru benim içimden geçenleri hemen anlıyor, mesela Snierder’in eşinin erotik filmi bir filmi vardı.Konuya üsturuplu şekilde yazdı tabii ben gibi değil.Özelden dedi ki sakın ha konuda hangi film link falan isteme dedi. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam