İrlanda’da ki kızlar daha güzel
Senin safozluk seviyesi
Ben sağdan devam abla.
Kusura bakma pamuk kalbini kırmak gibi bir niyetim asla olamaz ama sanki @Dosi ile Afü olmasa iletişimimiz yokmuş gibi bir izlenim yarattığı için üslübumu gene kaçırdım her zaman olduğu gibi. Özür dilerim.@12.Adam ’a övgü kısmına gelirsek Ayın Favori Üyesi’nden dolayı bu ara sohbetiniz arttı, onun etkisiyle övgüyü kapmış![]()
Söylenenlere harfiyen uyarken ben@Angelica @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk @Zeyno @The_Erinch @Emre Ozansoy
Bir de ruh hastası dedin bana Teşkilat konusundaKusura bakma pamuk kalbini kırmak gibi bir niyetim asla olamaz ama sanki @Dosi ile Afü olmasa iletişimimiz yokmuş gibi bir izlenim yarattığı için üslübumu gene kaçırdım her zaman olduğu gibi. Özür dilerim.
Alındın mı telli makine? Eski sabar üyesisin netice de bende öyleydim sende bana lakap bul boşboğaz nasıl ?Bir de ruh hastası dedin bana Teşkilat konusundaAktifliğin aşırı artınca cozuttun biraz
![]()
Samimiyetimizden dolayı ben alınmadım ama başkasına dersen cezalık olabilirsinAlındın mı telli makine? Eski sabar üyesisin netice de bende öyleydim sende bana lakap bul boşboğaz nasıl ?
------
Soru eki var.![]()
Başkasına ne zaman gördün dediğimi ?Samimiyetimizden dolayı ben alınmadım ama başkasına dersen cezalık olabilirsinBoşboğaz olur tamam
![]()
Sen canlı bomba gibisin, her an her şeyi diyebilirsinBaşkasına ne zaman gördün dediğimi ?Kaan düşünüyor…..
Yamukta patlarım ben pimim onun elindeSen canlı bomba gibisin, her an her şeyi diyebilirsinKaan düşünür
![]()
Ona niye yamuk diyorsun?
Güzel soru benim içimden geçenleri hemen anlıyor, mesela Snierder’in eşinin erotik filmi bir filmi vardı.Konuya üsturuplu şekilde yazdı tabii ben gibi değil.Özelden dedi ki sakın ha konuda hangi film link falan isteme dedi.Ona niye yamuk diyorsun?![]()
Ona niye yamuk diyorsun?![]()
@Dosi çökerse 12.melun da çöker gibi geliyor banaGüzel soru benim içimden geçenleri hemen anlıyor, mesela Snierder’in eşinin erotik filmi bir filmi vardı.Konuya üsturuplu şekilde yazdı tabii ben gibi değil.Özelden dedi ki sakın ha konuda hangi film link falan isteme dedi.![]()
Abi bir de çıngıraklı var onlara asıl çok dikkat etmek gerekBugün belgesel izledim..
Çift başlı ve tek başlı yılanlarla ilgili...
Çok tehlikeli hayvanlar....arkadan ısırıyorlar. Önden nasıl şirinler bir bilseniz. Önce avına çok iyi davranıp, sonra arkadan sokuyorlar.
@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Emre Ozansoy @RüzgarGülü