İzledin mi o bölümleri. Katil kimdi onlardan.
Kahve yerine fare zehiri veririm ben size
Teşekkürler. 😳Unutmuşum hemen kalpliyorum
?
Tahmin ediyordum ama yine de rolünü iyi sahiplendi.Hissetmişsin demekki ona göre ayarlamışsın
@denizz19 ile aranıza beni almayın lütfen, geçen de ne yapacağımı şaşırdım.
İzledin mi o bölümleri. Katil kimdi onlardan.
Gücünüz yetmez
Cümlenin sonunu şöyle hayal etmiştim: gibi sonradan olma sonradan ameliyatla kestirmedim.Ben doğuştan hanımım @sokak sanati gibi sonradan olma sonradan görme hanım değilim
İsminden belli benlik olduğuOhaaa ben de WP'den yazacaktım bir şey mi yaptım bana karşı neden soğuksun diye.
Tamam canım tam senlik bir iş.
Ama sen de kadıncağızın dilini çözemedin bir türlü suç sende.
Değerlendirmelerini bekliyorum canımİsminden belli benlik olduğuDiğer bölümleri okudum şimdi buna geçiyorum
Bu bölüm hosuna gitmicek @sokak sanati @xBUGRAx başkalarını bulmaya basladılar kırıştırıcakTahmin ediyordum ama yine de rolünü iyi sahiplendi.
Hhaha ama çok komik konusuyorAma sen de kadıncağızın dilini çözemedin bir türlü suç sende.
Bi taraflarından uydurma ne ayağı3 bölümde sadece bir kere ayak yıkarken sahnesi olan sen mi söylüyorsun bunu
Evet Buğra ile mutlu olmak istiyorum diyordu geçen bölüm yorumlarında.Bu bölüm hosuna gitmicek @sokak sanati @xBUGRAx başkalarını bulmaya basladılar kırıştırıcak@MasacRE
Keşke forumda da hep öyle konuşsa, yıllardır başımızın etini yiyor.Hhaha ama çok komik konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?