TVen Entrika Konağı 1.Bölüm (Yeni Dizi)

Çok güldüm bölümü okurken, emeklerine sağlık Atacan'ım, yine yaratıcı ve mizahi yönlerini konuşturmuşsun :A @mrt-06

xemrexxx: (Doğrularak) Eccü... (Konuşmakta zorlanmaktadır)
sokak sanati: Naber lan bunak karı? Yatak nasıl? Rahat demi..
xemrexxx: Evvüüüü cümmmü
sokak sanati: Hahah daha çok yatacaksın orada..

Bu kısımlar favori diyaloglarım oldu. :A @xemrexxx @sokak sanati

İlk bölüm sürpriz ve gizem barındırdığı için iyi sonuçlar alacaktır diye düşünüyorum, bölüm sonu 2.bölümü merak ettirdi epey. Bekliyoruz bakalım heyecanla. :D
Ayyy yorum da yaparmış. :bhr: Özlemişim Bully olarak görmeyi.. Umuyorum canım.. :A

Ne tepkisi göstermişim 😱
Ya sen ya @Tolstoyevski erkekleri kadın olarak oynattığım için kızıyordu. :A

Emre ne alaka Aserat da aynısını dedi. :F

Şanslı partner konusunda. :A
Aaa yokmu onun bir kıytırık dizisi Temmuz Ağustos 2 aydır tanıtım döndüre döndüre paraları kaptı ama ortada bölüm yok :F :F :F Oyüzden senin dizinin önceden gelmesi iyi oldu bir tanıtımla prim kasıyor 2 aydır @xemrexxx :A :A :A @Aserat @serhatt

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Aman daha ilk bölümden başladın, @MasacRE'nin kadını olmak istemeni anlamadım :A
Birazda sana pehlesin :F @Harunnn60 ben köyümde oldumdan izinli sayılırım :A :A :A
Screenshot_2.png

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and mrt-06
Hhaha yok cnm 2 aydır tanıtım döndürüyor prim kasıyor bölüm yok ortada :F Oyüzden @xemrexxx e darbe demiştim ondan öcne yayınladın için yukarıda açıkladım :A :A :A
Stok yapıyorum diyordu en son, bakalım ne zaman yayına sokacak. :A Anladım şimdi, forumdan uuzak kalmak bana yaramadı :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Haaaa iyi az kalmış. Pazartesi döneceğim dedin diye hatırlıyordum da. :D
Son bahçeyi kurtaracaz demiştim :A :A :A Şimdi ikinci aşamadayız bahçe işi geç bitti çünkü hem bu sefer geç gittik 4-5 ağustos gibi hemde bayramda 3-4 gün tatil yaptık çalısmadık haliyle ağustosu geçiriyoruz burda :A :A .A

• Harika
Reactions: mrt-06