Ne gibi bir tecrübe. 😱 Bize de söyle.
Gülmekten yorum yapamıyorum bennn
Hayalimdeki Masacre.Adam daş anam
Ne gibi bir tecrübe. 😱 Bize de söyle.
Gülmekten yorum yapamıyorum bennn
Hayalimdeki Masacre.Adam daş anam
Ayyy yorum da yaparmış. Özlemişim Bully olarak görmeyi.. Umuyorum canım..Çok güldüm bölümü okurken, emeklerine sağlık Atacan'ım, yine yaratıcı ve mizahi yönlerini konuşturmuşsun @mrt-06
xemrexxx: (Doğrularak) Eccü... (Konuşmakta zorlanmaktadır)
sokak sanati: Naber lan bunak karı? Yatak nasıl? Rahat demi..
xemrexxx: Evvüüüü cümmmü
sokak sanati: Hahah daha çok yatacaksın orada..
Bu kısımlar favori diyaloglarım oldu. @xemrexxx @sokak sanati
İlk bölüm sürpriz ve gizem barındırdığı için iyi sonuçlar alacaktır diye düşünüyorum, bölüm sonu 2.bölümü merak ettirdi epey. Bekliyoruz bakalım heyecanla.
Ya sen ya @Tolstoyevski erkekleri kadın olarak oynattığım için kızıyordu.Ne tepkisi göstermişim 😱
Her zamanki kafamla yazdım vallaYine hangi kafa ile yazdın bilmiyorum ama güze olmuş. Eline Sağlık Atacan. @Çiğdem gibi saföz kız istemem. Reddederim onu
Yok ben öyle bir tepki göstermedimAyyy yorum da yaparmış. Özlemişim Bully olarak görmeyi.. Umuyorum canım..
Ya sen ya @Tolstoyevski erkekleri kadın olarak oynattığım için kızıyordu.
Haaa tamam o zaman ben karıştırdım çünkü başka bir dizimde tepki çektiğimi hatırlıyorum.Yok ben öyle bir tepki göstermedim
Beğendin mi dizimizi.@MasacRE artık intihar eder bence kurtuldun yine
Birazda sana pehlesin @Harunnn60 ben köyümde oldumdan izinli sayılırımAman daha ilk bölümden başladın, @MasacRE'nin kadını olmak istemeni anlamadım
Sen @Forumdash ın sın unuttunmu @xemrexxx dizisinde @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE seçimide güzel Behlül Bihterden daha şey çiftler çıkıyor forumumuzdan
Daha dönmedin mi ablacım.
Fark-ı mrt-06 dizileri.Ooo rolune çoktan kaptırmış kendini 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 70579
Emre'nin dizisi başladı mı 😱Sen @Forumdash ın sın unuttunmu @xemrexxx dizisinde @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE seçimide güzel Behlül Bihterden daha şey çiftler çıkıyor forumumuzdan
Yok cnm bahçe yeni bitti şimdi fındıkları kurutup çektiricez sonra kurtulucaz inşDaha dönmedin mi ablacım.
Hhaha yok cnm 2 aydır tanıtım döndürüyor prim kasıyor bölüm yok ortada Oyüzden @xemrexxx e darbe demiştim ondan öcne yayınladın için yukarıda açıkladımFark-ı mrt-06 dizileri.
Emre'nin dizisi başladı mı 😱
Haaaa iyi az kalmış. Pazartesi döneceğim dedin diye hatırlıyordum da.Yok cnm bahçe yeni bitti şimdi fındıkları kurutup çektiricez sonra kurtulucaz inş
Stok yapıyorum diyordu en son, bakalım ne zaman yayına sokacak. Anladım şimdi, forumdan uuzak kalmak bana yaramadıHhaha yok cnm 2 aydır tanıtım döndürüyor prim kasıyor bölüm yok ortada Oyüzden @xemrexxx e darbe demiştim ondan öcne yayınladın için yukarıda açıkladım
Son bahçeyi kurtaracaz demiştim Şimdi ikinci aşamadayız bahçe işi geç bitti çünkü hem bu sefer geç gittik 4-5 ağustos gibi hemde bayramda 3-4 gün tatil yaptık çalısmadık haliyle ağustosu geçiriyoruz burda .AHaaaa iyi az kalmış. Pazartesi döneceğim dedin diye hatırlıyordum da.