Ne gibi bir tecrübe. 😱 Bize de söyle.
![]()
Gülmekten yorum yapamıyorum bennn
Hayalimdeki Masacre.Adam daş anam![]()
Ne gibi bir tecrübe. 😱 Bize de söyle.
![]()
Gülmekten yorum yapamıyorum bennn
Hayalimdeki Masacre.Adam daş anam![]()
Ayyy yorum da yaparmış.Çok güldüm bölümü okurken, emeklerine sağlık Atacan'ım, yine yaratıcı ve mizahi yönlerini konuşturmuşsun@mrt-06
xemrexxx: (Doğrularak) Eccü... (Konuşmakta zorlanmaktadır)
sokak sanati: Naber lan bunak karı? Yatak nasıl? Rahat demi..
xemrexxx: Evvüüüü cümmmü
sokak sanati: Hahah daha çok yatacaksın orada..
Bu kısımlar favori diyaloglarım oldu.@xemrexxx @sokak sanati
İlk bölüm sürpriz ve gizem barındırdığı için iyi sonuçlar alacaktır diye düşünüyorum, bölüm sonu 2.bölümü merak ettirdi epey. Bekliyoruz bakalım heyecanla.![]()
Ya sen ya @Tolstoyevski erkekleri kadın olarak oynattığım için kızıyordu.Ne tepkisi göstermişim 😱
Her zamanki kafamla yazdım vallaYine hangi kafa ile yazdın bilmiyorum ama güze olmuş. Eline Sağlık Atacan.@Çiğdem gibi saföz kız istemem. Reddederim onu
![]()
Yok ben öyle bir tepki göstermedimAyyy yorum da yaparmış.Özlemişim Bully olarak görmeyi.. Umuyorum canım..
Ya sen ya @Tolstoyevski erkekleri kadın olarak oynattığım için kızıyordu.![]()
Haaa tamam o zaman ben karıştırdım çünkü başka bir dizimde tepki çektiğimi hatırlıyorum.Yok ben öyle bir tepki göstermedim![]()
Beğendin mi dizimizi.@MasacRE artık intihar eder bence kurtuldun yine![]()
Birazda sana pehlesinAman daha ilk bölümden başladın, @MasacRE'nin kadını olmak istemeni anlamadım![]()
Sen @Forumdash ın sın unuttunmu @xemrexxx dizisinde
Daha dönmedin mi ablacım.
Fark-ı mrt-06 dizileri.Ooo rolune çoktan kaptırmış kendini 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 70579
Emre'nin dizisi başladı mı 😱Sen @Forumdash ın sın unuttunmu @xemrexxx dizisinde@mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE seçimide güzel Behlül Bihterden daha şey çiftler çıkıyor forumumuzdan
![]()
![]()
![]()
Yok cnm bahçe yeni bitti şimdi fındıkları kurutup çektiricez sonra kurtulucaz inşDaha dönmedin mi ablacım.![]()
Hhaha yok cnm 2 aydır tanıtım döndürüyor prim kasıyor bölüm yok ortadaFark-ı mrt-06 dizileri.
Emre'nin dizisi başladı mı 😱
Haaaa iyi az kalmış. Pazartesi döneceğim dedin diye hatırlıyordum da.Yok cnm bahçe yeni bitti şimdi fındıkları kurutup çektiricez sonra kurtulucaz inş![]()
![]()
![]()
Stok yapıyorum diyordu en son, bakalım ne zaman yayına sokacak.Hhaha yok cnm 2 aydır tanıtım döndürüyor prim kasıyor bölüm yok ortadaOyüzden @xemrexxx e darbe demiştim ondan öcne yayınladın için yukarıda açıkladım
![]()
![]()
![]()
Son bahçeyi kurtaracaz demiştimHaaaa iyi az kalmış. Pazartesi döneceğim dedin diye hatırlıyordum da.![]()