@sokak sanati de unutma manevi kızın olarak yanındayım Oyüzden maddiyatla ilgilenmiyorum mahkemeden kazandığın @MasacRE donları senin olsun @mrt-06
BenimdeNe gibi bir tecrübe. 😱 Bize de söyle.
Hayalimdeki Masacre.
ŞaşırtıcıOoo rolune çoktan kaptırmış kendini 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 70579
@Forumdash ı @MasacRE ile aldatıcam @xemrexxxSen @Forumdash ın sın unuttunmu @xemrexxx dizisinde @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE seçimide güzel Behlül Bihterden daha şey çiftler çıkıyor forumumuzdan
Ooo rolune çoktan kaptırmış kendini 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 70579
Onun köşklü dizisinden önce başladı.Hayret cinsiyetçilik yapmamışsın daha önceki dizilerimde hep tepki gösterirdin.
Emre'ye darbe ne alaka
Evet doğru tespit.
Asıl mesajı atan gizemli kişi ile savaşın senin zaten.
Ben yokken forumda çarpık ilişkiler çoğalmış. @Çiğdem
İleriki bölümlerde daha cesur sahneler yazdım diye hatırlıyorum.
İrlandaya gideceğim İngilizce reklamİleriki bölümlerde daha cesur sahneler yazdım diye hatırlıyorum.
Yurt dışına gidiyorsun demek iyimiş.İrlandaya gideceğim İngilizce reklam
Yaparım Yunanistana
Ordaki kornettolar
Bizde bir öpüşme sahnesi sıkıntılı
Oluyor
Belki internet reklamı yaparım
@Çiğdem @xemrexxx @mrt-06
@mrt-06
Evet doğru tespit.
Asıl mesajı atan gizemli kişi ile savaşın senin zaten.
Aaa doğru annesi demişim teyzesi evet Ama yinede @MasacRE @sokak sanati ilişkisini temizlemez bu @xBUGRAx bu pis ilişkiyi karadenizin kurallarıa göre temizlesin bence tüfekle vurup kütüğü ait olduğu yere gömelim bizim köyün ormanına daha oradan kimse bulamaz @sokak sanati ni affederiz