TVen Entrika Konağı 1.Bölüm (Yeni Dizi)

Stok yapıyorum diyordu en son, bakalım ne zaman yayına sokacak. :A Anladım şimdi, forumdan uuzak kalmak bana yaramadı :A
Aman bırak o paravlacıyı @xemrexxx :F :F :F Baktı başrolleri yok ama 2 ayda tanıtım dönermi @pompy bomba atar inş kafasına :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
xemrexxx: (Doğrularak) Eccü... (Konuşmakta zorlanmaktadır)

@xemrexxx Ecünnü demeye çalısıyor sanırım burada :F :F :F @mrt-06
Evet doğru tespit. :F

Ben @xBUGRAx destekliyorum. Teyzesi olarak yanında olacağım her zaman. Kocasını sürüm sürüm süründürmek için resimleri mahkemeye vereceğim beni baştan çıkarttı vs diyeceğim.:A @mrt-06 rolü bu yöne çevirelim :A
Asıl mesajı atan gizemli kişi ile savaşın senin zaten. :A

İleriki bölümlerde daha cesur sahneler yazdım diye hatırlıyorum. :A:A
İrlandaya gideceğim İngilizce reklam
Yaparım Yunanistana
Ordaki kornettolar
Bizde bir öpüşme sahnesi sıkıntılı
Oluyor
Belki internet reklamı yaparım
@Çiğdem @xemrexxx @mrt-06
@mrt-06

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and mrt-06
Ben yokken forumda çarpık ilişkiler çoğalmış. :A @Çiğdem
@serhatt ın hayali şöyle ☺️?? @ozmoturk @Çiğdem @MasacRE @cookies @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai @xBUGRAx @dreamy @turkuazz
Screenshot_20190820_132452_com.facebook.katana.jpg

Ben @xBUGRAx destekliyorum. Teyzesi olarak yanında olacağım her zaman. Kocasını sürüm sürüm süründürmek için resimleri mahkemeye vereceğim beni baştan çıkarttı vs diyeceğim.:A @mrt-06 rolü bu yöne çevirelim :A
Ne güzel demiş öyle dolu dolu karıcığım diye. :A :A @MasacRE @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @sokak sanati
Aaa doğru annesi demişim teyzesi evet :F Ama yinede @MasacRE @sokak sanati ilişkisini temizlemez bu @xBUGRAx bu pis ilişkiyi karadenizin kurallarıa göre temizlesin bence tüfekle vurup kütüğü ait olduğu yere gömelim bizim köyün ormanına daha oradan kimse bulamaz :A :A :A @sokak sanati ni affederiz :F
tecavuzculerin-korkulu-ruyasi-42-yasindaki_x_6751_b.jpg