Karabük değil beee Zonguldak.kanal patronum pompy yanlız dikkat et tüm ankara ve karabük ü havaya uçurmasın @Çiğdem
Karabük değil beee Zonguldak.kanal patronum pompy yanlız dikkat et tüm ankara ve karabük ü havaya uçurmasın @Çiğdem
Kıskanıyor Karadenizli olmanı @xemrexxxKarabük değil beee Zonguldak.
Artık ben de karadenizliyim tam abla kardeş olduk.Kıskanıyor Karadenizli olmanı @xemrexxx
MS başlayana kadar kazasız belasız yayınlasak yeter.
10x10 diye ilginç isimli bir yapım daha var ona da bakabilirsin.İsmi bile ilginç, fırsat bulup pcde girersem foruma okurum belki...
Belki dedim, belki dediğime bakarak hiç bakmama ihtimalimi yüksek ihtimal olarak görebilirsin.10x10 diye ilginç isimli bir yapım daha var ona da bakabilirsin.
Oku oku senin kankan @MasacRE başrolde.İsmi bile ilginç, fırsat bulup pcde girersem foruma okurum belki...
Oooo şaşırtıcı bir bilgi oldu bu...Oku oku senin kankan @MasacRE başrolde.
Ha şöyle, mikser Umut sahalara dönmeli artık.
Bölümün son sahnesinde resimleri gönderen buldum
Maaşına zam yap sızdırmaz Sonucta arkadaşın yanı hatrın olur yoksa parayla alakası yok ama sen yinede yapsan iyi olur tabi formalite icabı
2.bölümü okumadım henüz. Açığa çıktı mı, tahminin tuttu muBölümün son sahnesinde resimleri gönderen buldum
2.bölümü okumadım henüz. Açığa çıktı mı, tahminin tuttu mu
hayır kesmedim mecburen redettim iki kız bir birine düşmesin diye kabul etmedim @mrt-06Diziyi ifşalama artık.
İşte kızlardan umudunu kestiyse.
Teşekkürler canım, 3.bölüme de yorumlarını bekliyorum.Ben bu hikayeye bayıldım Resmen Aşk-ı Memnu ve Yasak Elma tadı aldım Ellerine sağlık @mrt-06
Sonunda biri @xemrexxx’e hakettiği rolü vermiş