En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaa bişey sorcam. Selim kaç yaşında da başa gececek kadar oğlu olsun ki önemli rölü olsun
@Sherlock Akın denilen oğlan Yamaç'tan da kücük olmalı. 20 filan

Yahu bu ülkede 30 yaşında adamlarla gençlik dizileri çektiler, buna mı takıldın şimdi?
25 yaşlarında, genç kızların ayıla bayıla izleyeceği birisini koğuş ağası olarak sokacaklar işte diziye.

Onu demiyorum. Başa geçecek gibi konusuyorsunuz. Sanki yamaca rakip geliyor gibi bi havadasınız
Akın da akın. Bi ara basket oynayan cocuklara bakıyordu Selim. Ordaki cocuklardan mı
@Çiğdem

Onu demiyorum. Başa geçecek gibi konusuyorsunuz. Sanki yamaca rakip geliyor gibi bi havadasınız
Akın da akın. Bi ara basket oynayan cocuklara bakıyordu Selim. Ordaki cocuklardan mı
@Çiğdem
Evden giderken üniversiteye yeni başlamıştı sanırım, öyle aktarmışlardı yani. O zaman en fazla 22 yaşında falan oluyor evden giderken.
Yamaç 17 yaşında gidiyor 27 yaşında geliyor
Bu selimin oğlu geçen yıl 17 yasında çocuklar şeyinde kalıyormuş yanı bu yıl yeni reşit oluyor 18 olarak gelecek

Reactions: Forumdash
@Çiğdem

Yahu biz öyle konuşmuyoruz, aksine eleştirdiğimiz nokta o zaten.
Senarist Akın’ı 3. sezonda ortaya çıkarmayı düşünüyoruz falan demiş. Biz de diyoruz ki mantıken genç, pek bir etkisi olmayan bir karakter olacak. Cumali gibi büyük de değil, beklenti neden büyüdü bu karaktere karşı? Bizim de anlamadığımız nokta o zaten.
Ancak şöyle bir şey var tabii, genç yaşlarda, koğuş ağası havalarında dolaşan biri olacaktır Akın. O yüzden genç kız kitlesi yine ayılıp bayılacaktır.

Reactions: Forumdash
@Çiğdem başladı bile

Celasun 20 yaşındaymıs mesala dizide yamaca yasını 20 dedi ondan hesap edin o mekeler falan 19 20 sanırım
@Sherlock

Ya bunların hepsinin sezon finalinde mantıken ölmeleri gerekiyordu zaten, nasıl yaşadığı belli değil hala çoğunun. Türk dizisi izliyoruz, bu tarz detaylara takılmamamız lazım.
@Forumdash

Ya bunların hepsinin sezon finalinde mantıken ölmeleri gerekiyordu zaten, nasıl yaşadığı belli değil hala çoğunun. Türk dizisi izliyoruz, bu tarz detaylara takılmamamız lazım.
@Forumdash
Onu idris baba açıkladı ölüm sahnemdi senarist reyting için diriltti diye trip atıyordu
@Forumdash

Aynen görmüştüm o açıklamayı, diriltti de nasıl diriltti belli değil.
Sorun orada zaten.

Ya bu “Aynen” butonu nereye gitti?
Öldü diye yazmıs adam mantıklı bir hortlatma sahnesi bulamayınca öcü gibi çıkardı karşımıza
Selimi en azından gösterdiler ama onu zaten öldü olarak yazmamıstır

Reactions: Sherlock