Ilk maskeli gülmüş sonra sen bence bu bir işaretNe diyorsun ayol.
Ilk maskeli gülmüş sonra sen bence bu bir işaretNe diyorsun ayol.
@Çiğdem Gitsin benden çok bıyığı var@serhatt sen @mrt-06 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @MasacRE falan doğru askere o zaman kurtulduk @Çiğdem @Forumdash @Dosi @vadikızı
Bana açtın o savaşı şuan Kork benden bundan sonraOnunla Amerika'ya savaş açabilirim. @Maskeli Fedai
Survivor geçen yıl batmıştı zaten eskiden dizilerin kabusu olan survivor geçen yıl alt sıralarda takılıp zirvedeki dizileri düşürmeyle yetindi
İyi oldu Acuna ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri koyuyor sürekli insanların önüne
Kıskananlar çatlasın
Sende kaçmaya hazırlanıyor gibisinKıskananlar çatlasın
İlk iki gün dışında izlemedim, yani iki gündür izlemiyorum. Hafta sonuyla birlikte dönüş yaparım herhalde.Sende kaçmaya hazırlanıyor gibisin ?A
Yaratılmaz olsaydın keşke
Ona hepimiz gülüyoruz
Boşver sigaradan kurtulmuş gibi düşün şükür namazı kılİlk iki gün dışında izlemedim, yani iki gündür izlemiyorum. Hafta sonuyla birlikte dönüş yaparım herhalde.
Sen dört sezondur EDHO izliyorsun, benim Survivor'ıma laf ediyorsun.Boşver sigaradan kurtulmuş gibi düşün şükür namazı kıl ?A
Survivor 10 yıldan uzun süredir yayınlanıyor, sen onu dert etme Çukur'a bak şimdiden çökmeye başlamış
Keşke sende başlasanSen dört sezondur EDHO izliyorsun, benim Survivor'ıma laf ediyorsun.
3.Sezonda kesinleştiSurvivor 10 yıldan uzun süredir yayınlanıyor, sen onu dert etme Çukur'a bak şimdiden çökmeye başlamış