En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onların planlaması ayrı bir olay, reytingler düşerse kanal gözünün yaşına bakmaz dizinin, Akın da hapiste çürür gider :A
Kim vurdu olayını eline yüzüne bulaştırdı geçildik :A Büyük patron kozu geldi hemen bakalım idris baba ile konusurkan yüzümü görünücek yüzüğümü :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Kim vurdu olayını eline yüzüne bulaştırdı geçildik :A Büyük patron kozu geldi hemen bakalım idris baba ile konusurkan yüzümü görünücek yüzüğümü ?A:A
Benim orada başka bir teorim var, dizi yorumları sayfasında açıklayacağım durumu :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Hevesimizi kaçırıcaksın anlasılan :F Birde 1 hafta boyunca mahsun sena sahnesini bekledim sneek peek sahnesinin aynısını değiştirmeden son sahneye koyma amacı ne yine kaldı haftaya :F @Sherlock @Forumdash @xemrexxx
Yok heves kaçıracak bir şey değil aslında, hatta 3. sezon olasılığını arttırır nitelikte olacak. Beklemede kalın :A

O sahneden bir şey çıkmaz ne Sena Mahsun'u vurabilir ne de Mahsun Sena'ya kıyabilir, elini kolunu sallaya sallaya çıkar gider Mahsun oradan :A

• Harika
Yok heves kaçıracak bir şey değil aslında, hatta 3. sezon olasılığını arttırır nitelikte olacak. Beklemede kalın :A

O sahneden bir şey çıkmaz ne Sena Mahsun'u vurabilir ne de Mahsun Sena'ya kıyabilir, elini kolunu sallaya sallaya çıkar gider Mahsun oradan :A
Mahsunun ne diyeceğini merak ediyorum zaten yine haftaya bırakmaları hoş olmadı :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
youtubedeki veletlerde akın koçovalı mahsun diyor :F Adam selimlerle yaşıt dizide selimin oğlu nasıl oluyor yamaçtan 10 yaş küçük :F:F:F

Ya şu veletlerin videolarını izleme artık, onların etkisinde kalıp "Hain Ayşe, hain Ayşe" diye diye dolanıp duruyordun ortalıkta. :A @MasacRE

O çoktan kesinleşti olacak ?A:A Senarist akını 3.sezona bırakabiliriz diye açıklamasıda var ?A:A

Ya benim anlamadığım bu Akın, Cumali kadar güçlü bir karakter de değil. Selim'in oğlu yani, neden bu kadar büyütüldü onu anlamış değilim. :A Şu an diziyi merak ettiren iki unsur var; biri Karakuzular'ın patronu, diğeri Akın. Eğer üçüncü sezon olacaksa senaristin ilk sezonda yaptığı gibi düzgün planlaması lazım tüm sezonu. :A

• Güldürdün
Ya şu veletlerin videolarını izleme artık, onların etkisinde kalıp "Hain Ayşe, hain Ayşe" diye diye dolanıp duruyordun ortalıkta. :A @MasacRE
Aaa onlar değil bee o dediklerim videoda saçma yorum yapanlar :A :A :A

Ben bunun dısında analizci bakmıyorum buda ne dediyse çıkıyor metinide ilk bu demişti sonra herkes metin demeye başladı :F

İlk 1 dakıkaya :A :A :A @MasacRE

Ya benim anlamadığım bu Akın, Cumali kadar güçlü bir karakter de değil. Selim'in oğlu yani, neden bu kadar büyütüldü onu anlamış değilim. :A Şu an diziyi merak ettiren iki unsur var; biri Karakuzular'ın patronu, diğeri Akın. Eğer üçüncü sezon olacaksa senaristin ilk sezonda yaptığı gibi düzgün planlaması lazım tüm sezonu. :A
@xemrexxx @serhatt @Forumdash @MasacRE gibi parlak sevenler için genç bir parlak bulup birde piskopat yapıp racon kestiricekler sonrada herkes onun peşinden koşacak işte :A :A :A

• Güldürdün
Yaa bişey sorcam. Selim kaç yaşında da başa gececek kadar oğlu olsun ki önemli rölü olsun:F @Sherlock Akın denilen oğlan Yamaç'tan da kücük olmalı. 20 filan:F
Dizide 18 yaşında olacak yamaçtan 10 yaş küçük ama konuşulan oyuncular yamaçla yaşıt oyunculardan konusuluyor hep :A :A :A @Sherlock