- Reaksiyon puanı
- 31,792
- Puanı
- 1,059
Nayır nolamaz öyle bir hata yapmamalılar, 3. sezon onayı olursa yarıda bitirilir gider dizi3.Sezonda kesinleşti ?A
Nayır nolamaz öyle bir hata yapmamalılar, 3. sezon onayı olursa yarıda bitirilir gider dizi3.Sezonda kesinleşti ?A
O çoktan kesinleşti olacak Senarist akını 3.sezona bırakabiliriz diye açıklamasıda varNayır nolamaz öyle bir hata yapmamalılar, 3. sezon onayı olursa yarıda bitirilir gider dizi
Onların planlaması ayrı bir olay, reytingler düşerse kanal gözünün yaşına bakmaz dizinin, Akın da hapiste çürür giderO çoktan kesinleşti olacak ?A Senarist akını 3.sezona bırakabiliriz diye açıklamasıda var ?A
Kim vurdu olayını eline yüzüne bulaştırdı geçildik Büyük patron kozu geldi hemen bakalım idris baba ile konusurkan yüzümü görünücek yüzüğümüOnların planlaması ayrı bir olay, reytingler düşerse kanal gözünün yaşına bakmaz dizinin, Akın da hapiste çürür gider
Benim orada başka bir teorim var, dizi yorumları sayfasında açıklayacağım durumuKim vurdu olayını eline yüzüne bulaştırdı geçildik Büyük patron kozu geldi hemen bakalım idris baba ile konusurkan yüzümü görünücek yüzüğümü ?A
Hevesimizi kaçırıcaksın anlasılan Birde 1 hafta boyunca mahsun sena sahnesini bekledim sneek peek sahnesinin aynısını değiştirmeden son sahneye koyma amacı ne yine kaldı haftaya @Sherlock @Forumdash @xemrexxxBenim orada başka bir teorim var, dizi yorumları sayfasında açıklayacağım durumu
Yok heves kaçıracak bir şey değil aslında, hatta 3. sezon olasılığını arttırır nitelikte olacak. Beklemede kalınHevesimizi kaçırıcaksın anlasılan Birde 1 hafta boyunca mahsun sena sahnesini bekledim sneek peek sahnesinin aynısını değiştirmeden son sahneye koyma amacı ne yine kaldı haftaya @Sherlock @Forumdash @xemrexxx
Mahsunun ne diyeceğini merak ediyorum zaten yine haftaya bırakmaları hoş olmadıYok heves kaçıracak bir şey değil aslında, hatta 3. sezon olasılığını arttırır nitelikte olacak. Beklemede kalın
O sahneden bir şey çıkmaz ne Sena Mahsun'u vurabilir ne de Mahsun Sena'ya kıyabilir, elini kolunu sallaya sallaya çıkar gider Mahsun oradan
Ne diyecek Sena ben sana aşık oldum gözüm senden başkasını görmüyor benimle evlen diyecekMahsunun ne diyeceğini merak ediyorum zaten yine haftaya bırakmaları hoş olmadı ?A
youtubedeki veletlerde akın koçovalı mahsun diyor Adam selimlerle yaşıt dizide selimin oğlu nasıl oluyor yamaçtan 10 yaş küçükNe diyecek Sena ben sana aşık oldum gözüm senden başkasını görmüyor benimle evlen diyecek
Youtube'daki veletler teori üretmeyi acilen bırakmalıyoutubedeki veletlerde akın koçovalı mahsun diyor Adam selimlerle yaşıt dizide selimin oğlu nasıl oluyor yamaçtan 10 yaş küçük
youtubedeki veletlerde akın koçovalı mahsun diyor Adam selimlerle yaşıt dizide selimin oğlu nasıl oluyor yamaçtan 10 yaş küçük
O çoktan kesinleşti olacak ?A Senarist akını 3.sezona bırakabiliriz diye açıklamasıda var ?A
Aaa onlar değil bee o dediklerim videoda saçma yorum yapanlarYa şu veletlerin videolarını izleme artık, onların etkisinde kalıp "Hain Ayşe, hain Ayşe" diye diye dolanıp duruyordun ortalıkta. @MasacRE
@xemrexxx @serhatt @Forumdash @MasacRE gibi parlak sevenler için genç bir parlak bulup birde piskopat yapıp racon kestiricekler sonrada herkes onun peşinden koşacak işteYa benim anlamadığım bu Akın, Cumali kadar güçlü bir karakter de değil. Selim'in oğlu yani, neden bu kadar büyütüldü onu anlamış değilim. Şu an diziyi merak ettiren iki unsur var; biri Karakuzular'ın patronu, diğeri Akın. Eğer üçüncü sezon olacaksa senaristin ilk sezonda yaptığı gibi düzgün planlaması lazım tüm sezonu.
@xemrexxx @serhatt @Forumdash @MasacRE gibi parlak sevenler için genç bir parlak bulup birde piskopat yapıp racon kestiricekler sonrada herkes onun peşinden koşacak işte ?A
En büyük parlakçı o Çağatay baş herifiDoğru dedin de beni burada en çok şaşırtan @MasacRE üstadıma “parlakçı” demen oldu, yoksa onu da mı kaybettik? 😳
Yaa bişey sorcam. Selim kaç yaşında da başa gececek kadar oğlu olsun ki önemli rölü olsun @Sherlock Akın denilen oğlan Yamaç'tan da kücük olmalı. 20 filan@xemrexxx @serhatt @Forumdash @MasacRE gibi parlak sevenler için genç bir parlak bulup birde piskopat yapıp racon kestiricekler sonrada herkes onun peşinden koşacak işte ?A
Senaryo ayrı berbat diziyi izleyenler ayrı berbat senaryo üretiyorlar Yamaç evden gittiğinde kaç yaşındaydı acabaDizide 18 yaşında olacak yamaçtan 10 yaş küçük ama konuşulan oyuncular yamaçla yaşıt oyunculardan konusuluyor hep ?A @Sherlock