En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Koz olarak onu görüyorsa geçmiş olsun, bu diziye ilk sezondaki gibi farklı farklı düşmanlar lazım. :A
Aaa sen bu @Forumdash gazına gelme ayoll :F İlk bölümler Yamacı bile gölgede bırakır sonra oda kenara çekilir orası ayrı :A :A :A

Öldü diye yazmıs adam mantıklı bir hortlatma sahnesi bulamayınca öcü gibi çıkardı karşımıza :F Selimi en azından gösterdiler ama onu zaten öldü olarak yazmamıstır ?A:A

Sadece İdris değil ki. Akşın’ın yüzü yaralı nasıl kurtuldu da yüzü öyle kaldı belli değil. Sultan delirmişti, Cumali’yi gördü kendine geldi. Sadece saçları beyaz eskiden farklı olarak. Celasun topaldı, ara ara topallıyor, sonra topal olduğunu hatırlıyor falan saçmasapan bir durum var ortada. Meke falan da vardı o düğünde, Karaca falan hiçbirine bir şey olmamış. :A Hepsini geçtim Medet 350 tane kurşun yedi hala yaşıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ona kalsa bütün ecünnüler ölsün, bütün bölüm Koçovalı erkeklerini izleyelim zaten. :A @MasacRE
Bence Selimin karısı alsın sazı eline sonracıma İdrisin karısı ve kuması aynı eve gelsin:A Yamac'a düşecek yeni bi kız karakter :F Bunlar olsun hani her son 30dakka kala bitişine çatapat izlemeyelim:F
Onu idris baba açıkladı ölüm sahnemdi senarist reyting için diriltti diye trip atıyordu :F:F:F @Forumdash
Koz olarak onu görüyorsa geçmiş olsun, bu diziye ilk sezondaki gibi farklı farklı düşmanlar lazım. :A

Seneye de yeni bir patron görürüz :A Hem de suanki patronun patronunu :F @Çiğdem

Sadece İdris değil ki. Akşın’ın yüzü yaralı nasıl kurtuldu da yüzü öyle kaldı belli değil. Sultan delirmişti, Cumali’yi gördü kendine geldi. Sadece saçları beyaz eskiden farklı olarak. Celasun topaldı, ara ara topallıyor, sonra topal olduğunu hatırlıyor falan saçmasapan bir durum var ortada. Meke falan da vardı o düğünde, Karaca falan hiçbirine bir şey olmamış. :A Hepsini geçtim Medet 350 tane kurşun yedi hala yaşıyor. :A
Ayy işte idris babanın açıklamasından anla senarist bunları öldü diye yazmıs ama reyting kaygısından geri almıs :F Celasun eylül ayında hala ana dönüş etmediler diyordu ama baskılardan senarist geri toplamıs bunları :A :A :A Düğündekiler ve özellikle medet de ölmüştü bence :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ayy işte idris babanın açıklamasından anla senarist bunları öldü diye yazmıs ama reyting kaygısından geri almıs :F Celasun eylül ayında hala ana dönüş etmediler diyordu ama baskılardan senarist geri toplamıs bunları ?A:A Düğündekiler ve özellikle medet de ölmüştü bence :A

Yok sanmıyorum, Celasun’u falan öldürmeyi hiç düşünmemiştir zaten bence. Bu adam Kavak Yelleri’nin de senaristiydi. Orada Efe vardı belki bilirsin, önce öldürüp sonra diriltmişti. Seviyor böyle şeyleri. :A

• Güldürdün
Yok sanmıyorum, Celasun’u falan öldürmeyi hiç düşünmemiştir zaten bence. Bu adam Kavak Yelleri’nin de senaristiydi. Orada Efe vardı belki bilirsin, önce öldürüp sonra diriltmişti. Seviyor böyle şeyleri. :A
Efe olayı başka sandalyeyi geçirmiş kafasına öyle kovulmuştu :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Hhaha bu benim analizci oğlan ali sürücü şey diyor zaten bu yüzüklü olan büyük patronun yardımcısı diyor nazım ve ezelden kaya gibi :F:F:F

O yüzüklü patron çıkmalı artık, sonra da bitirsinler şu Karakuzular’ı artık. Geçen sene patır patır düşmanları öldüren dizi bu sezon Karakuzular’a takıldı kaldı. :A

• Güldürdün
O yüzüklü patron çıkmalı artık, sonra da bitirsinler şu Karakuzular’ı artık. Geçen sene patır patır düşmanları öldüren dizi bu sezon Karakuzular’a takıldı kaldı. :A
Çeto çocuk diyor ona diyorlar :F Büyük patron değilse bir süre sonra onunda eli görünür diziye önce kol giriyor :A :A :A @Forumdash

Çeto çocuk diyor ona diyorlar :F Büyük patron değilse bir süre sonra onunda eli görünür diziye önce kol giriyor ?A:A @Forumdash

Karakterlerin önce parmakları, sonra kolları, sonra kendileri giriyor diziye. :A Şimdilik parmakların gözüktüğü aşamadayız, sonra kol, sonra kendisini görürüz. :A Ama ne zaman görürüz? Bilemiyorum. Cumali’nin bir sezon boyunca kolu gözüktü sadece. :A

• Güldürdün