En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhteşem İkili büyük ihtimal 13. bölümüyle final yapacak, oranları çok kötü. Geçmiş olsun şimdiden...

Halka dizisi de tam istenileni veremiyor, biraz karışık senaryo. Bizim izleyici böyle işleri sevmiyor nedense, kaliteli bir yapım. Umarım yükselişe geçer ve rahat devam eder.

Can Feda da güzel gitmiş tv'de ilk, bu kadar iyi gideceğini beklemiyordum. :D @xBUGRAx

Muhteşem İkili büyük ihtimal 13. bölümüyle final yapacak, oranları çok kötü. Geçmiş olsun şimdiden...

Halka dizisi de tam istenileni veremiyor, biraz karışık senaryo. Bizim izleyici böyle işleri sevmiyor nedense, kaliteli bir yapım. Umarım yükselişe geçer ve rahat devam eder.

Can Feda da güzel gitmiş tv'de ilk, bu kadar iyi gideceğini beklemiyordum. :D @xBUGRAx

Sadece TOTAL iyi. :A Ocak'ta biz yayınlasaydık daha iyi giderdi. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Total
Kadın - 12,76 | Fox TV
Survivor - 6,79 | TV8
Can Feda - 5,16 | ATV
Halka - 3,66 | TRT1
Muhteşem İkili - 2,02 | Kanal D

AB
Kadın - 12,39 | Fox TV
Survivor - 5,83 | TV8
Halka - 4,19 | TRT1
Can Feda - 3,99 | ATV
Muhteşem İkili - 2,19 | Kanal D

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
@xemrexxx @serhatt @Forumdash @MasacRE gibi parlak sevenler için genç bir parlak bulup birde piskopat yapıp racon kestiricekler sonrada herkes onun peşinden koşacak işte ?A:A
Doğru dedin de beni burada en çok şaşırtan @MasacRE üstadıma “parlakçı” demen oldu, yoksa onu da mı kaybettik? 😳
Kütük dostumu da dönüştürdüler anlaşılan ?? @MasacRE-
Benim döndüğüm falan yok, yine uyduruyor bir şeyler işte deli kız:A Şunun laflarını dinlemeyin diye kaç defa söyleyeceğim size :A

Günü değiştikden sonra devam edemedim keşke değişmeseydi :( :( :(

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
Kütük dostumu da dönüştürdüler anlaşılan ?? @MasacRE-
Masadan bir bir eksiliyor dostlar. :A
BUnu dediğin kişi de ilk eksilen :A
Benim döndüğüm falan yok, yine uyduruyor bir şeyler işte deli kız:A Şunun laflarını dinlemeyin diye kaç defa söyleyeceğim size :A
@Maskeli Fedai bile forumda yavuklusu var @xBUGRAx :F @MasacRE içinde bulalım birisini :A :A :A

Seni döndürücek birisini bulmaları için zibidi lazım onuda biz istemeyiz ?A : A
64643

• İlginç
Reactions: Çiğdem