cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,337
- Puanı
- 1,060
3. sezon olmasın o4. sezona gelmek büyük başarıdır.
3. sezon olmasın o4. sezona gelmek büyük başarıdır.
Bugün o kadar boş olmasına rağmen 5-7 ha dizi ocağı görmez geçmişler olsun zaten sürekli lisedeki düşmanlıklar şimdiye dönüyor lisede dövemeyen günümüzde de dövemez yani bak final bitti18 Eylül 2018 Salı
TOTAL
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) | Star TV | 5.71
4 | Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX | 3.72
6 | Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D | 3.59
AB
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) | Star TV | 7.48
4 | Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX | 4.54
5 | Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D | 3.13
ABC1
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) | 7.40
| Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX |
| Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D
Yeni programımız Yeni Bir Ben baya iyi gidiyor, AB grubunda Gelinim Mutfakta'yı geçmiş ve 24. sıraya yükselmiş. Bu kadar iş göreceğini sanmıyordum. @xBUGRAx
Adını Sen Koy berbat gidiyor, bekleneni veremedi anlaşılan. Sezon sonunu görür, orada da bitirsinler gitsin. Beni Affet ondan daha uzun süreli iş, harika gidiyor yine. Kocaman alkış Beni Affet'e.
Zuhal Topal da güzel gidiyor, Yemekteyiz de öyle.
Bu sene neden bu kadar kötü gidiyor acabaKıvanç'ın reytingi yok.
Esra çöküşe devam AB'de.
Bu sene neden bu kadar kötü gidiyor acaba
Yine de bu kadar çökmesine anlam veremiyorumZuhal döndü.
Dün gece yargı dağıttık yargı. Konu tıkanana kadar çift hanelerden devam ederiz.
@xBUGRAx da böyle yapacak seni üstüne bir de Gülbene düşük verirsen
Çukurun Ab çok iyi Totelde çok iyi haftaya orasıda 10 olur
Söz Ab düşük kalmış toteli iyi yine rekabette olacak gibi @Bully
Söz bu reytinglerle sezonu çıkartamaz, diziyi asker dizisinden istihbarat dizisine çevirmişler. Bunu daha önce İsimsizler denedi sonunu biliyoruz
Ayrıca Çukur evimiz, Cumali babamız
Show TV'de izlerken dikkatimi çekti tanıtm. Çünkü; Denizli'ye dair izler var.
@serhatt cevabını vermiş sana bize gerek kalmamış pis totoşş
Çukur 2, Söz 3.sezonunda ve Çukur'un sezon finali daha etkiliydi, bu yüzden önde başlaması normal, bayağı iyi başlamış tebrik ederim. Bu sene Cumali ile uçacak dizi
Söz de 7 küsür reytinglerle gayet iyi bir başlangıç yapmış, geçen sezona oranla 1 reytinglik bir düşüş var sadece. Söz de yükselecektir ilerki haftalarda, açılış bölümü harikaydı
Yasak Elma'yı yemişiz o da harika olmuş.
Yeni programımız Yeni Bir Ben baya iyi gidiyor, AB grubunda Gelinim Mutfakta'yı geçmiş ve 24. sıraya yükselmiş. Bu kadar iş göreceğini sanmıyordum. @xBUGRAx
Adını Sen Koy berbat gidiyor, bekleneni veremedi anlaşılan. Sezon sonunu görür, orada da bitirsinler gitsin. Beni Affet ondan daha uzun süreli iş, harika gidiyor yine. Kocaman alkış Beni Affet'e.
UTC, Erkenci Kuş'tan daha kötü gitmiş. Yazık ettiler diziye.
Ha 3 ha 4 ikisi de başarı.
Bugün o kadar boş olmasına rağmen 5-7 ha dizi ocağı görmez geçmişler olsun zaten sürekli lisedeki düşmanlıklar şimdiye dönüyor lisede dövemeyen günümüzde de dövemez yani bak final bitti
Bu sene neden bu kadar kötü gidiyor acaba
Zuhal döndü.
anti yorumları okurken ben @ozmoturk @Dosi @vadikızıUTC biter'ciler damlamış yine. Evet ben de daha yüksek bekliyordum ama Total'de sezon finaline göre 1 reyting artmış ve diğer gruplarda da kemik kitlesini korumuş. Kısacası durum Kadın ve EDHO izleyicisini çekmemesinden ibaret. Yine dünkü maç da etkilemiş olabilir. Ama böyle giderse çok rahat devam eder Haziran'a kadar. Erkenci Kuş vasatlığından düşük gitmesine de deneklerin paçozluğu diyelim.
UTC düşük başlamış, artar inşallah
Sincaplarım iyi gitmiş kanalındaYeni programımız Yeni Bir Ben baya iyi gidiyor, AB grubunda Gelinim Mutfakta'yı geçmiş ve 24. sıraya yükselmiş. Bu kadar iş göreceğini sanmıyordum. @xBUGRAx
Birlikten kuvvet doğurdukSincaplarım iyi gitmiş kanalında
Her yerde ortak oluyoruz zatenBirlikten kuvvet doğurduk
Sincaplarım iyi gitmiş kanalında
izledin mi sincapları izlemediysen hemen sahiplenme hadsizBirlikten kuvvet doğurduk
Eşkiyam yokken bile kötü reyting alıyorlar , haftaya hiç şansları yok Ufak tefek ecünnülerin @serhatt @kerem @sokak sanati @Aserat @xBUGRAx @Afet Güçverir
eşkiya ekimin ilk haftası değil mi yoksa kadın mıydı oEşkiyam yokken bile kötü reyting alıyorlar , haftaya hiç şansları yok Ufak tefek ecünnülerin
@serhatt @kerem @sokak sanati @Aserat @xBUGRAx @Afet Güçverir
25 Eyül bu hafta geliyoruz iyice çöküceksinizeşkiya ekimin ilk haftası değil mi yoksa kadın mıydı o
neyse sus sen yamaşak ağızlı sıska sinsi .ss