En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hızır.png
ıyyyy paylaştığı şeye bak kıllı göbekli hızır:( @serhatt bunun kriterleri iyice düştü hurdaya mı çıkarsak:A

Hhaha kahve içmeye çağırdın Hızırda geldi :A :A :A

Bu hafta sizide bekliyoruz Eşkiyaya :A Bu dizinin reytingi ecünnüler yüzünden yükselmiyordu bu sezon reytingleri görün :A :A :A @Sherlock @batuhankaralar
kız ufak tefek cinayetler forumda çekilse ilk sezondan yayından kaldırılır çünkü ilk sezon kim öldürüldü sorusuna cevap aranıyor bizim forumda olsa kesin sen ölürsün bir sevenin destere diğeri harundu ikisi de yok bu durumda direkt sen ölürsün zaten merve-pelo gibi sistersınız @Afet Güçverir ile :A @Sherlock @Dosi @serhatt @Bully @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Ahmed @MasacRE-

kız ufak tefek cinayetler forumda çekilse ilk sezondan yayından kaldırılır çünkü ilk sezon kim öldürüldü sorusuna cevap aranıyor bizim forumda olsa kesin sen ölürsün bir sevenin destere diğeri harundu ikisi de yok bu durumda direkt sen ölürsün zaten merve-pelo gibi sistersınız @Afet Güçverir ile :A @Sherlock @Dosi @serhatt @Bully @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Ahmed @MasacRE-
İlk bölümde @Çiğdem- in öldüğü gösterilir, asıl soru kimin öldürdüğü çünkü :A Onu yapacak onlarca insan var, adaylardan biri de benim :A

@pompy Senarist olursa ölsemde hortluyorum sorun çözülür 5 yılda bin defa öldüm Halkın Polisinde :A :A :A @MasacRE- @serhatt @Afet Güçverir @Bully

Ufak Tefek Cinayetler beklediğimden düşük sonuçlar aldı ama bunun seyirci kaybıyla ilgili olduğunu sanmıyorum. Kadın, EDHO ve özellikle Erkenci Kuş'un izleyicisini kendine çekememiş gibi. Diziyi sadece kemik izleyici izlemiş. İlerde onlarda diziden kopmaz umarım. Beklenmedik bir düşüşle aniden final yapabilir. Ben Mart ayında final yapacağını düşünüyorum. İlk bölüm fena değildi, mantık hataları çok fazlaydı ama yine de bölümü beğendim diyebilirim. Dizi Haziran'a kadar devam eder umarım. :X

IMG_20180920_102336.jpg
IMG_20180920_102334.jpg

SAK kaldığı yerden devam etmiş. Bu sezonuda geçirir böyle dicemde bellide olmaz. Küçük Ağa geldi aklıma bir anda çökmüştü.

Kızım iyi başlamış. Tekrarı da güzel gitmiş. Ben 5-6 bandında kanalı idare edeceğini düşünüyorum. Süresi kısalsa Acun 60-75 dakikalık diziler ile kanalını doldursa çok iyi olur. TV8 kendini kalite olarak ispatlar.:D

Gelinim Mutfakta :clapping:

Kızım güzel başlamış, inşallah daha da yükselerek tutunacak güne. :Z

Utc beklentinin altında kalmış. Üstelik rakipleri gelince daha da düşecektir diye düşünüyorum. Yeni sezonu heyecanla beklediğimi söyleyemem yine de ılk bölümü izledim ama vasat bir başlangıç oldu. Ilk bölümün daha merak uyandırıcı olmasını beklemiştim.

Sen Anlat Karadeniz yine çok iyi başlamış. Ilerleyen haftalarda yine artacaktır.

Kızım da iyi bi başlangıç yapmış. 5 6 bandında gider diye düşünüyorum.

SAK sezon açılışını 13’le yapmış. Meraktan mı izlendi yoksa yine yüksek alacak mı çok merak ediyorum. :D

Kızım TV8'de dizi izlenmez algısını yıkacak gibi görünüyor. Sürpriz beklemiştim ama daha ilk bölümden bu kadar iyi gitmesi sürpriz oldu. Komediye yakın bir iş olduğu için dramların arasında hayatta kalabilir. Darısı Jet Sosyete'nin başına inşallah. :Z

SAK maşallah reklamsız 3 saat bölüm yapmış bir zahmet alsın zirveyi. Ama geçen sezon kadar iddialı olur mu bilemem.

Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın günün ilk kurbanları olacak gibi.