En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yasak Elma'nın son hali ektedir. :A

1ElzE5.jpg

@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @Afet Güçverir @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey @Aserat
@xBUGRAx da böyle yapacak seni üstüne bir de Gülbene düşük verirsen :A :A :A

17 Eylül 2018 Pazartesi

TOTAL
1 | Çukur | Show TV |
8.68
2 | Söz | Star TV | 7.24
5 | Yasak Elma | FOX | 4.62
10 | Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 2.75
11 | Ege'nin Hamsisi | TRT 1 | 2.64

AB
1 | Çukur | Show TV |
10.63
2 | Söz | Star TV | 6.94
5 | Yasak Elma | FOX | 5.12
9 | Ege'nin Hamsisi | TRT 1 | 2.74
12 | Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 2.61 (özetine geçilmiş)

ABC1
1 | Çukur | Show TV |
11.18
2 | Söz | Star TV | 6.75
5 | Yasak Elma | FOX | 5.01
10 | Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 3.23
11 | Ege'nin Hamsisi | TRT 1 | 3.12

Tamamı
Söz bu reytinglerle sezonu çıkartamaz, diziyi asker dizisinden istihbarat dizisine çevirmişler. Bunu daha önce İsimsizler denedi sonunu biliyoruz :A

Ayrıca Çukur evimiz, Cumali babamız :F

16 Eylül 2018 Pazar

TOTAL
1 | Elimi Bırakma | TRT 1 | 5.48
2 | Cehennem (Yabancı Sinema) | Kanal D | 3.69
3 | Yaparsın Aşkım | FOX | 3.61
4 | MasterChef Türkiye | TV8 | 3.45
8 | Eyvah Düşüyorum | Star TV | 2.67
11 | Keşke Hiç Büyümeseydik | Show TV | 2.44

AB
1 | Elimi Bırakma | TRT 1 | 5.97
2 | MasterChef Türkiye | TV8 | 3.88
3 | Cehennem (Yabancı Sinema) | Kanal D | 3.43
5 | Keşke Hiç Büyümeseydik | Show TV | 3.22
6 | Yaparsın Aşkım | FOX | 2.84
7 | Eyvah Düşüyorum | Star TV | 2.70

ABC1
1 | Elimi Bırakma | TRT 1 | 6.24
2 | MasterChef Türkiye | TV8 | 4.39
3 | Cehennem (Yabancı Sinema) | Kanal D | 4.36
4 | Yaparsın Aşkım | FOX | 3.42
6 | Keşke Hiç Büyümeseydik | Show TV | 3.13
10 | Eyvah Düşüyorum | Star TV | 2.39

Acun şaka maka tutturdu MasterChef'i

KHB için üzgünüm uzun ömürlü olmayacak gibi,keşke daha iyi sonuçlar alsa :(

Yepyeni bir hikayeyle ve büyük değişimlerle yeni sezona başlamış olmamıza rağmen çift hanelerle yeni sezon açılışını yapmışız. Bölümler ilerledikçe ve aksiyon arttıkça daha da uçarız. :A @MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @Bully @Afet Güçverir

Gerçek Merve Aksak çakmasına toz yutturacak bu akşam. :A

Korkudan Ağustos'ta başlayacaktınız neredeyse. :A:A Korkusuzlar Ekim'de geliyor. :A

Çukur çok iyi almış sözde aksiyon olmasına rağmen böyle bir reyting alıyorsa söz daha çukuru asla geçemez.

Arada izliyorum canım konuya hakimim. :A

"Arada" lafını kaldır aradan, hep izle. Show TV'yi açtığın zaman denk geliyor da, izliyormuşsun gibi duruyor böyle. :A

Elma bizden de önce başladı fazla coşma istersen. Geçen sezon Çukur ve Söz karşısında 7 reyting alan dizi 4 küsüre düştü yazık. :A

Yasak Elma ne ya, yarımız kadar reyting alan dizileri kaale almaya bile gerek yok :A Çukur'un özeti kadar bile izlenmemiş elma :F

Dün gece yargı dağıttık yargı. Konu tıkanana kadar çift hanelerden devam ederiz.

Söz bu reytinglerle sezonu çıkartamaz, diziyi asker dizisinden istihbarat dizisine çevirmişler. Bunu daha önce İsimsizler denedi sonunu biliyoruz :A

Ayrıca Çukur evimiz, Cumali babamız :F
halkın dizisi number 2 geliyor reytingleri sıkı tutun:A neyse son sahne resmen foruma yapmak istediğim:A - @Dosi@Çiğdem- @ozmoturk @vadikızı @Bully

Çukur kralllll döndü 11 reyting helal. :Z @Çiğdem- @Bully @MasacRE- @xemrexxx @denizz19

Yasak Elma mor elmaya dönmüş o kadar pr'ye. :A @xBUGRAx @Aserat

Yepyeni bir hikayeyle ve büyük değişimlerle yeni sezona başlamış olmamıza rağmen çift hanelerle yeni sezon açılışını yapmışız. Bölümler ilerledikçe ve aksiyon arttıkça daha da uçarız. :A @MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @Bully @Afet Güçverir

Çukurun Ab çok iyi Totelde çok iyi haftaya orasıda 10 olur :Z:Z:Z

Söz Ab düşük kalmış toteli iyi yine rekabette olacak gibi @Bully :A
Çukur 2, Söz 3.sezonunda ve Çukur'un sezon finali daha etkiliydi, bu yüzden önde başlaması normal, bayağı iyi başlamış tebrik ederim. :D Bu sene Cumali ile uçacak dizi :Z

Söz de 7 küsür reytinglerle gayet iyi bir başlangıç yapmış, geçen sezona oranla 1 reytinglik bir düşüş var sadece. :D Söz de yükselecektir ilerki haftalarda, açılış bölümü harikaydı :bhr:

Yasak Elma'yı yemişiz o da harika olmuş. :A

Tim’den birisi şehit olduğu zaman Total’de geçebilir belki Söz bizi. AB ve ABC1’de çok zor, fark çok açıldı. :A
Çukur 2, Söz 3.sezonunda ve Çukur'un sezon finali daha etkiliydi, bu yüzden önde başlaması normal, bayağı iyi başlamış tebrik ederim. :D Bu sene Cumali ile uçacak dizi :Z

Söz de 7 küsür reytinglerle gayet iyi bir başlangıç yapmış, geçen sezona oranla 1 reytinglik bir düşüş var sadece. :D Söz de yükselecektir ilerki haftalarda, açılış bölümü harikaydı :bhr:

Yasak Elma'yı yemişiz o da harika olmuş. :A
Totel farkta haftaya açılabilir Söz de izledim onuda yorum yapacam @Bully :A Sen Çukur baktın mı :A

Totel farkta haftaya açılabilir Söz de izledim onuda yorum yapacam @Bully :A Sen Çukur baktın mı :A

Eğer aksiyonlu bir fragman yayınlarsak Total’i de bırakmayız artık. :A Ama Söz’ün de yeni sezon ilk bölümünü izledim, o da güzeldi. Açtırmazlar bence farkı ama Tim’den birisi şehit olmadığı sürece Çukur’u geçmesi çok zor gözüküyor. :A

UTC 7 küsür ve 5 küsür almış. Rakipler geldiğinde bu oranları alamayacağına göre Total'de 3 reyting kadar düşer. AB'de 5 sınırında kalır rakipler geldiğinde. Dediğimiz gibi bu sezon iş yapamayacak.:D

Gülperi şaşırtıyor. Tekrarları çok iyi gidiyor. Bu hafta rakiplere rağmen 8-9 alacak galiba.:D

Hadi Be oğlum bizi idare etmiş. Fatih Portakal her zaman ki gibi:D

18 Eylül 2018 Salı

TOTAL
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) | Star TV | 5.71
4 | Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX | 3.72
6 | Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D | 3.59

AB
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) | Star TV |
7.48
4 | Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX | 4.54
5 | Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D | 3.13

ABC1
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) |
7.40
| Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX |
| Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D

Yeni programımız Yeni Bir Ben baya iyi gidiyor, AB grubunda Gelinim Mutfakta'yı geçmiş ve 24. sıraya yükselmiş. Bu kadar iş göreceğini sanmıyordum. :Z @xBUGRAx

Adını Sen Koy berbat gidiyor, bekleneni veremedi anlaşılan. Sezon sonunu görür, orada da bitirsinler gitsin. Beni Affet ondan daha uzun süreli iş, harika gidiyor yine. Kocaman alkış Beni Affet'e. :X

Zuhal Topal da güzel gidiyor, Yemekteyiz de öyle. :D

Yeni programımız Yeni Bir Ben baya iyi gidiyor, AB grubunda Gelinim Mutfakta'yı geçmiş ve 24. sıraya yükselmiş. Bu kadar iş göreceğini sanmıyordum. :Z @xBUGRAx

Adını Sen Koy berbat gidiyor, bekleneni veremedi anlaşılan. Sezon sonunu görür, orada da bitirsinler gitsin. Beni Affet ondan daha uzun süreli iş, harika gidiyor yine. Kocaman alkış Beni Affet'e. :X

Zuhal Topal da güzel gidiyor, Yemekteyiz de öyle. :D
Zuhal'im artık 2 reytingi görmeli acilen.. ve 10 share'ı en az.. görecek inşallahama enkısa sürede.. :bhr:

18 Eylül 2018 Salı

TOTAL
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) | Star TV | 5.71
4 | Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX | 3.72
6 | Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D | 3.59

AB
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) | Star TV |
7.48
4 | Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX | 4.54
5 | Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D | 3.13

ABC1
1 | Ufak Tefek Cinayetler (Yeni Sezon) |
7.40
| Hadi Be Oğlum (TV'de İlk) | FOX |
| Alvin ve Sincaplar (TV'de İlk) | Kanal D

Bu boş günde 5-7 arası reyting alan bir yapım Ocak ayını zor görür.