Arada izliyorum canım konuya hakimim."Çukur'u izliyor muydun sen?" diye soracağım ama Show TV'ye olan hayranlığını bildiğim için sormuyorum.![]()
Gııı Zahide Yetiş de beklediğimden iyi başlamış bir iki skandal yapsa yine ilk 20'ye girer mi acaba.Ne PR'ı düşmanların algı operasyonuydu hepsi.![]()
"Arada" lafını kaldır aradan, hep izle. Show TV'yi açtığın zaman denk geliyor da, izliyormuşsun gibi duruyor böyle.Arada izliyorum canım konuya hakimim.![]()
Aşkı Memnu 2018'i de çekeceğiz inş.Ay Yapım - Show ittifakı ile rakiplerimize korku salıyoruz öğretmenim.Çarpışma'yla da çarpacağız rakipleri.
![]()
Gııı Zahide Yetiş de beklediğimden iyi başlamış bir iki skandal yapsa yine ilk 20'ye girer mi acaba.![]()
Yurda gidiyorum orada takip edemem ya."Arada" lafını kaldır aradan, hep izle. Show TV'yi açtığın zaman denk geliyor da, izliyormuşsun gibi duruyor böyle.![]()
Zuhal ile Zahide'nin kitlesi aynı mı ki.Ben de şaşırdım doktor konuğu iyiydi.Zuhal de Zahide ve Beni Affet'e rağmen düşmemiş.
![]()
Zuhal ile Zahide'nin kitlesi aynı mı ki.![]()
O zaman yurda döndüğünde takip et.Yurda gidiyorum orada takip edemem ya.![]()
Elma bizden de önce başladı fazla coşma istersen. Geçen sezon Çukur ve Söz karşısında 7 reyting alan dizi 4 küsüre düştü yazık.Korkudan Ağustos'ta başlayacaktınız neredeyse.Korkusuzlar Ekim'de geliyor.
![]()
Yasak Elma'nın son hali ektedir.
![]()
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @Afet Güçverir @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey @Aserat
Yasak Elma ne ya, yarımız kadar reyting alan dizileri kaale almaya bile gerek yok
Oooo Zuhal/Zahide vs Esra/Onur...Kitle falan bilmem de başarılar dilemiş dün Zuhal... Zahide dilemiş miydi biz başlarken dert olur bana şimdi.![]()
Yasak Elma ne ya, yarımız kadar reyting alan dizileri kaale almaya bile gerek yokÇukur'u özeti kadar bile izlenmemiş elma
![]()
Bakarız yazın da çalışmazsam.O zaman yurda döndüğünde takip et.
Bu işin bir de yurt internetinden izlemesi var.![]()
Hizliresim.com'u kullandın sanırım. Yurtdışında geçersiz de.Yasak Elma'nın son hali ektedir.
![]()
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @Afet Güçverir @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey @Aserat
Televizyonu hayatından çıkardığına göre, Show TV'yi de hayatından çıkarmışsın demektir.Bakarız yazın da çalışmazsam.Yurtta özel tv izleme odası var da kim gidecek izleyecek.
![]()
Hizliresim.com'u kullandın sanırım. Yurtdışında geçersiz de.
![]()