En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ciddi sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum, ekteki tanımı okumanızı ve ne olduğunu anlamaya çalışmanızı öneririm.

Bu tanımı atarken ben utandım...

Merak etme. Ben normalde kitap yazma yani yazarlık konusunda kendimi geliştiren bir bireyim. O yüzden bilmişlik taslama. He yok sen bilmiyorsan onu bilemem. Az önce “kemdi dediğinin bile arkasında duramıyorsun” demiştim. Konumuz şu an ufak tefek cinayetler. Dediklerime cevap vermek ve beni susturmayı denemek yerine benim zaten bildiğim şeyler ile bana cevap veriyorsun. Sen ve senin gibilerin en büyük zaafı budur zaten

Ben sana dedim ki eğer utc uzun sirecek dediysem o yazımı bul dedim. Edebiyatçımız zerrin hocaya büründün bir anda
ee normaldir tabii.

Kadın gelir gelmez zirveyi almış. Kral geri döndü.

Amerikan kanalı Fox zirveyi alamadı bugün de, helal milletimize.

EDHO diziye kadın sokmayıp aksiyonu hepten yükseltirse tekrardan üç kategoride liderliği alabilir.

4. sezonumuzda 8-9 reytingimizi korumaya devam ediyoruz, bu rakamları Arka Sokaklar dışında gören yok önümüzdeki bölümlerde daha da yükseleceğiz

Kadın geçen sezona göre düşük başlamış, Sarp-Bahar olayını uzatmaya devam ederlerse ki edecekler gibi görünüyor kan kaybetmeye devam eder.

UTC bu hızla giderse Ocak ayına kalmaz, Meriç Acemi sağolsun ikinci Kiralık Aşk geliyor

Ohaa Çukur reytinglerini şuan gördüm ohaa ayoll 😱😱😱 @Bully @Sherlock @mrt-06 @MasacRE- @xemrexxx @serhatt @kerem

UTC'yi de gördün mü?
Ufak Tefek Ecünnüler ocaktan sonrayı 2019 u görmez demiştim
@serhatt

Anne ise ilk bölümün gazıyla haftaya toteli Eşkiyam geri alır
@xBUGRAx