En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
- Jet Soyete her iki gruptada da vasat gitmiş. Yeni bölümleri de bu oranlarla gider.

- Total'de Zuhal Topal, Onur'u geçmiş. Yenilikler işe yarıyor. FOX işi biliyor.

Jet Sosyete'nin tekrarı fena gitmemiş. AB'de ilk 5'de olur gibi.:D

Bizim Hikaye bu sezonda kurtarır. Ama Avlu 5'in altına düşmüş.

Jet Sosyete tekrarının (4 saat sürmesine rağmen) AB'de 23, ABC'de 25. olması çok iyi. Tekrarı böyle gittikçe yeni bölümde ilk 5 garanti diyorum. Zaten daha önce elli kez yayınlanan Mucize ve Şirinler'in izlenmesinden de boşluk belli oluyor. Hayırlısıyla olacak bu iş. :Z

Maçlar Avlu'yu düşürüyor. :(

Jet Sosyete her ne kadar tekrarıda olsa totalde yeni bölümlerde umut vaad etmiyor. Ab bir ihtimal 4 alır gibi..

Avlunun en iyi bölümü kıytırık adana dizisine boyun eğiyor Türk halkı drama aşık aşık

Avlu maçlara rağmen tüm gruplarda 5 reyting almış. Şu maçlar başka gün yayınlansa artık, oranları daha da yükselir. :Z

Şu Burak zibidisi canımı sıkıyor inş o hatayı yapmazlar :( @xemrexxx bir kılçık atıp ortaya kaçıp gitti yine :A :A :A
Ertuğrul dönemi bittikten sonra Diriliş Osman Gazi'yi oynayacakmış :A Mecbur izleyeceksin, seversin böyle şeyleri. :A Malkoçoğlu gibi düşün işte Burak'ı, yakışır da aslında :D

Ertuğrul dönemi bittikten sonra Diriliş Osman Gazi'yi oynayacakmış :A Mecbur izleyeceksin, seversin böyle şeyleri. :A Malkoçoğlu gibi düşün işte Burak'ı, yakışır da aslında :D
Ben Enginle birlikte kaçmayı düşünüyorum vlla Burak geldiğinde :A :A :A

Ama ilk bölüme bir şans verebiliriz @xemrexxx de dadanmaz ama inş dizimize ozaman kesin kaçarım :A :A :A @Billy Kane

Total
1) Arka Sokaklar - 6,54 | Kanal D
2) Kızım - 5,56 | TV8
3) Gülperi - 5,43 | Show TV
6) İstanbullu Gelin - 4,13 | Star TV
8) Payitaht Abdülhamid - 3,98 | TRT 1
9) Aşk ve Mavi - 3,75 | ATV

AB
1) İstanbullu Gelin - 6,52 | Star TV
2) Kızım - 6,05 | TV8
3) Payitaht Abdülhamid - 5,62 | TRT 1
5) Gülperi - 3,87 | Show TV