En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu bana yazdığını anlatamyan birisi mi söylüyor. Bu sezon bitecek yerine uzun süre devam edecek diye bir yazım varsa önce beni o yazıya etiketle sonra senin dediklerinin benim sçımdan bir önemi olsun. Yoksa kendi dediğinin bile arkasını kollayamayan birisi benim açımdan pek önem arz etmiyor :D

Ciddi sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum, ekteki tanımı okumanızı ve ne olduğunu anlamaya çalışmanızı öneririm.

6AFF6C2A-531D-463F-B7A2-F52DC8ED13F7.jpeg

Bu tanımı atarken ben utandım...

Ciddi sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum, ekteki tanımı okumanızı ve ne olduğunu anlamaya çalışmanızı öneririm.

Ekli dosyayı görüntüle 62084

Merak etme. Ben normalde kitap yazma yani yazarlık konusunda kendimi geliştiren bir bireyim. O yüzden bilmişlik taslama. He yok sen bilmiyorsan onu bilemem. Az önce “kemdi dediğinin bile arkasında duramıyorsun” demiştim. Konumuz şu an ufak tefek cinayetler. Dediklerime cevap vermek ve beni susturmayı denemek yerine benim zaten bildiğim şeyler ile bana cevap veriyorsun. Sen ve senin gibilerin en büyük zaafı budur zaten

Ekli dosyayı görüntüle 62084

Ben sana dedim ki eğer utc uzun sirecek dediysem o yazımı bul dedim. Edebiyatçımız zerrin hocaya büründün bir anda :D ee normaldir tabii.

EDHO diziye kadın sokmayıp aksiyonu hepten yükseltirse tekrardan üç kategoride liderliği alabilir.

4. sezonumuzda 8-9 reytingimizi korumaya devam ediyoruz, bu rakamları Arka Sokaklar dışında gören yok önümüzdeki bölümlerde daha da yükseleceğiz :F :F

Kadın geçen sezona göre düşük başlamış, Sarp-Bahar olayını uzatmaya devam ederlerse ki edecekler gibi görünüyor kan kaybetmeye devam eder.

UTC bu hızla giderse Ocak ayına kalmaz, Meriç Acemi sağolsun ikinci Kiralık Aşk geliyor :A

Total
ÇukurShow Tv10,32
SözStar Tv7,53
Yasak ElmaFox Tv4,62
Ege'nin HamsisiTRT12,86
Koca Koca YalanlarKanal D2,76
Ab
ÇukurShow Tv11,29
SözStar Tv5,74
Yasak ElmaFox Tv3,57
Ege'nin HamsisiTRT13,35
Koca Koca YalanlarKanal D2,96
Abc1
ÇukurShow Tv12,18
SözStar Tv6,30
Yasak ElmaFox Tv4,76
Koca Koca YalanlarKanal D3,22
Ege'nin HamsisiTRT13,08
Ohaa Çukur reytinglerini şuan gördüm ohaa ayoll 😱😱😱 @Bully @Sherlock @mrt-06 @MasacRE- @xemrexxx @serhatt @kerem

Total
1/ Kadin - Fox Tv - 8.81 reyting
2/ EDHO - Atv - 8.08 reyting
4/ Yol Arkadasim - Show Tv - 5.39 reyting
9/ UTC - Star Tv - 3.85 reyting

AB
1/ EDHO - Atv - 8.41 reyting
2/ Kadin - Fox Tv - 8.06 reyting
4/ UTC - Star Tv - 6.33 reyting
5/ Yol Arkadasim - Show Tv - 6.15 reyting

UTC'yi de gördün mü? :A
Ufak Tefek Ecünnüler ocaktan sonrayı 2019 u görmez demiştim :A :A :A @serhatt