En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gülperi'nin tekrarı boş günde iyi gitmiş :A

30 Eylül Pazar Reyting Sonuçları

TOTAL
1) Elimi Bırakma | TRT 1 - 6.25
2) Yaparsın Aşkım | FOX - 4.60
7) MasterChef Türkiye | TV8 - 3.23
8) Gülperi (Tekrar) | Show TV - 2.89
10) Eyvah Düşüyorum | Star TV - 2.78
62) Keşke Hiç Büyümeseydik | Show TV - 0.75

AB
1) Elimi Bırakma | TRT 1 - 6.62
2) MasterChef Türkiye | TV8 - 4.54
5) Beyaz Saray Düştü (Sinema) | Kanal D - 3.42
4) Yaparsın Aşkım | FOX - 3.48
13) Eyvah Düşüyorum | Star TV - 1.96
41) Keşke Hiç Büyümeseydik | Show TV - 0.92

ABC1

1) Elimi Bırakma | TRT1 - 6.58
3) MasterChef Türkiye | TV8 - 4.43
4) Yaparsın Aşkım | FOX - 4.25
9) Gülperi (Tekrar) | Show TV - 2.59
13) Eyvah Düşüyorum | Star TV - 2.33
54) Keşke Hiç Büyümeseydik | Show TV - 0.81

Elma AB'de 4'ün altına düşmüş. Yanılmıyorsam ilk bölüm oranlarından bile az. Denekler ilk defa beni şaşırtmayı başardı helal olsun. :Z

Total
ÇukurShow Tv10,32
SözStar Tv7,53
Yasak ElmaFox Tv4,62
Ege'nin HamsisiTRT12,86
Koca Koca YalanlarKanal D2,76
Ab
ÇukurShow Tv11,29
SözStar Tv5,74
Yasak ElmaFox Tv3,57
Ege'nin HamsisiTRT13,35
Koca Koca YalanlarKanal D2,96
Abc1
ÇukurShow Tv12,18
SözStar Tv6,30
Yasak ElmaFox Tv4,76
Koca Koca YalanlarKanal D3,22
Ege'nin HamsisiTRT13,08

Ufak Tefek Cinayetler total ne hale gelmis :grinning: kadin dizisine her zamanki gibi helal olsun
Yol Arkadasimla film aksamlari guzel basladi 6.15 reyting tebrikler show tv

Utc yi aptal senarist aşk dizisine çevirdi son bölümde. O yüzden hiç üzülmedim açıkcası. Kendilerine gelmeleri için iyi bir fırsat

UTC'nin biraz daha hareketlenmesi lazım. Benim için büyük bir sıkıntı yok ama denekler kaçıyor. Gerçi Yol Arkadaşım da etkilemiş olabilir ama en azından Total'de tekrar 4'e çıkması lazım. AB ve ABC'de sıkıntı yok neyse ki.

Kadın AB'de alamamış zirveyi. :A

Yol Arkadaşım çok iyi gitmiş. Gelecek haftalarda Aile Arasında yayınlanırsa zirveyi alır. :D

UTC boş bi senaryoyla boş konuşmalarla boş bakışlarla iyi bile alıyor,bu düşüş kaçınılmazdı biliyordum böyle olacağını.

ÇÜNKÜ UTC SEYİRCİSİ ZATEN DİZİYİ CİNAYET İÇİN İZLEYEN, KLİŞE DİZİLERDEN UZAK BİT KİTLEYDİ. USHAN ÇAKIR BİZİM DİZİYİ DE KURUTTU

Total
1/ Kadin - Fox Tv - 8.81 reyting
2/ EDHO - Atv - 8.08 reyting
4/ Yol Arkadasim - Show Tv - 5.39 reyting
9/ UTC - Star Tv - 3.85 reyting

AB
1/ EDHO - Atv - 8.41 reyting
2/ Kadin - Fox Tv - 8.06 reyting
4/ UTC - Star Tv - 6.33 reyting
5/ Yol Arkadasim - Show Tv - 6.15 reyting

ÇÜNKÜ UTC SEYİRCİSİ ZATEN DİZİYİ CİNAYET İÇİN İZLEYEN, KLİŞE DİZİLERDEN UZAK BİT KİTLEYDİ. USHAN ÇAKIR BİZİM DİZİYİ DE KURUTTU

Ay Yapım’la telefonda görüştüm, dizinin kanalla 350 bölüm, 50 sezonluk anlaşması var. O yüzden kelimelerini seçerek kullanırsan sevinirim. Ayrıca ben dizinin kesinlikle fanı değilim.

4 Sezondur sadik bir izleyici kitlemiz var geçen sezon 5 reytinge duserken zil takip oynayanlar agliyor....EDHO Mukemmel ve hatta gelecek hafta totalde 8.5 reyting alabilir

KADIN muthis dondu ama gelecek hafta 7 bazina iner cunku YouTube da izleyicilerin yarisi diziden sikildiklarin belirtti
@batuhankaralar @Sherlock @Çiğdem-

küçük küçük cinayetlere nolmuş öyle :A:A

Ay Yapım’la telefonda görüştüm, dizinin kanalla 350 bölüm, 50 sezonluk anlaşması var. O yüzden kelimelerini seçerek kullanırsan sevinirim. Ayrıca ben dizinin kesinlikle fanı değilim.
Dediklerimi saptırma istersen. Bunu dizi biterse söylersin. Şayet bitmezse ve bana söylenenler gerçekleşirse rezil olacak olan sensin :)

Ben ne dedim sana. Bana dediler ki dedim. Ne olursa olsun bu sezon bu dizi bitecek. İyide alsa kötüde alsa dedim. 50 sezon sürecek filan demedim. Haziranda bitecek dedim. Keşke senin gibiler okuma yazma öğrenip laf sokma çabasına girişseler. Komik duruma düşüyorsunuz sonra :D

Ben ne dedim sana. Bana dediler ki dedim. Ne olursa olsun bu sezon bu dizi bitecek. İyide alsa kötüde alsa dedim. 50 sezon sürecek filan demedim. Haziranda bitecek dedim. Keşke senin gibiler okuma yazma öğrenip laf sokma çabasına girişseler. Komik duruma düşüyorsunuz sonra :D

Bu yorum ciddi mi? Okuma ve yazma eylemlerini gerçekleştirdikten sonra “Anlama” isimli eylem üzerinde ciddi çaba harcamanız gerekiyor.

Bu yorum ciddi mi? Okuma ve yazma eylemlerini gerçekleştirdikten sonra “Anlama” isimli eylem üzerinde ciddi çaba harcamanız gerekiyor.
Bunu bana yazdığını anlatamyan birisi mi söylüyor. Bu sezon bitecek yerine uzun süre devam edecek diye bir yazım varsa önce beni o yazıya etiketle sonra senin dediklerinin benim sçımdan bir önemi olsun. Yoksa kendi dediğinin bile arkasını kollayamayan birisi benim açımdan pek önem arz etmiyor :D