Çukur | Show Tv | 10,32 |
Söz | Star Tv | 7,53 |
Yasak Elma | Fox Tv | 4,62 |
Ege'nin Hamsisi | TRT1 | 2,86 |
Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 2,76 |
Çukur | Show Tv | 11,29 |
Söz | Star Tv | 5,74 |
Yasak Elma | Fox Tv | 3,57 |
Ege'nin Hamsisi | TRT1 | 3,35 |
Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 2,96 |
Çukur | Show Tv | 12,18 |
Söz | Star Tv | 6,30 |
Yasak Elma | Fox Tv | 4,76 |
Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 3,22 |
Ege'nin Hamsisi | TRT1 | 3,08 |
ÇÜNKÜ UTC SEYİRCİSİ ZATEN DİZİYİ CİNAYET İÇİN İZLEYEN, KLİŞE DİZİLERDEN UZAK BİT KİTLEYDİ. USHAN ÇAKIR BİZİM DİZİYİ DE KURUTTU
Dediklerimi saptırma istersen. Bunu dizi biterse söylersin. Şayet bitmezse ve bana söylenenler gerçekleşirse rezil olacak olan sensinAy Yapım’la telefonda görüştüm, dizinin kanalla 350 bölüm, 50 sezonluk anlaşması var. O yüzden kelimelerini seçerek kullanırsan sevinirim. Ayrıca ben dizinin kesinlikle fanı değilim.
Ben ne dedim sana. Bana dediler ki dedim. Ne olursa olsun bu sezon bu dizi bitecek. İyide alsa kötüde alsa dedim. 50 sezon sürecek filan demedim. Haziranda bitecek dedim. Keşke senin gibiler okuma yazma öğrenip laf sokma çabasına girişseler. Komik duruma düşüyorsunuz sonraAy Yapım’la telefonda görüştüm, dizinin kanalla 350 bölüm, 50 sezonluk anlaşması var. O yüzden kelimelerini seçerek kullanırsan sevinirim. Ayrıca ben dizinin kesinlikle fanı değilim.
Ben ne dedim sana. Bana dediler ki dedim. Ne olursa olsun bu sezon bu dizi bitecek. İyide alsa kötüde alsa dedim. 50 sezon sürecek filan demedim. Haziranda bitecek dedim. Keşke senin gibiler okuma yazma öğrenip laf sokma çabasına girişseler. Komik duruma düşüyorsunuz sonra
Bunu bana yazdığını anlatamyan birisi mi söylüyor. Bu sezon bitecek yerine uzun süre devam edecek diye bir yazım varsa önce beni o yazıya etiketle sonra senin dediklerinin benim sçımdan bir önemi olsun. Yoksa kendi dediğinin bile arkasını kollayamayan birisi benim açımdan pek önem arz etmiyorBu yorum ciddi mi? Okuma ve yazma eylemlerini gerçekleştirdikten sonra “Anlama” isimli eylem üzerinde ciddi çaba harcamanız gerekiyor.