zaten çiftleşmiyorlardı olayın cinsellikle alakası yokHayır o dizi varken ben daha küçücüktüm cinselliği bile bilmiyordum
zaten çiftleşmiyorlardı olayın cinsellikle alakası yokHayır o dizi varken ben daha küçücüktüm cinselliği bile bilmiyordum
sen zaten başka yerini açarsın geneldeaa ağzımı bile açmadım hiç bir açığımı bulamazsın
İşte benim de yoktu ama artık varzaten çiftleşmiyorlardı olayın cinsellikle alakası yok
Evin sağlamlığına bak tropikal kasırga geliyorzaten çiftleşmiyorlardı olayın cinsellikle alakası yok
giresuna giderim birkaç günlüğüne @Çiğdem- beni ağırlar nede olsa tehlike geçene kadar sığınacak bir yer bulmam lazımEvin sağlamlığına bak tropikal kasırga geliyor
dikkat ettiysen fırtına hormonlu hıyara benziyor )Tam uç noktadasin demek)
Ekli dosyayı görüntüle 62006
bellide olmaz 200 km hızla dünyanın döndüğün tersinedikkat ettiysen fırtına hormonlu hıyara benziyor )
ama bugün yeni haberler vardı beklendiği kadar kuvvetli olmayacakmış , yunanistandan geçerken zaten kendinden geçen fırtına bize ulaşıncaya kadar takatsiz kalacakmış bamyasını doğrultacak hali kalmayacak diyorlar
giresuna giderim birkaç günlüğüne @Çiğdem- beni ağırlar nede olsa tehlike geçene kadar sığınacak bir yer bulmam lazım
Artık @Afet Güçverir de Karadenizde kalıyor Zonguldakta eminim o senin bana gelmene gerek kalmadan ağırlayacaktır seni yurt ortamında hemde kalabalık iyidiristanbuluda yalayıp geçecekmiş fırtına @pompy uyarmakta haklı
@xBUGRAx burda çekilen karakol sahnesini yayınlamadan bitmeyecekTotal
Erkenci Kuş - 6,21
Yeni Gelin - 5,27
Kalk Gidelim - 3,67
Bir Deli Rüzgar - 3,52
Masterchef Türkiye - 2,81
Bir Umut Yeter (Tekrar) - 1,62
Ab
Erkenci Kuş - 5,46
Bir Deli Rüzgar - 4,24
Kalk Gidelim - 4,09
Masterchef Türkiye - 3,60
Yeni Gelin - 3,37
Bir Umut Yeter (Tekrar) - 0,75
Abc1
Erkenci Kuş - 6,46
Bir Deli Rüzgar - 4,17
Masterchef Türkiye - 3,94
Kalk Gidelim - 3,81
Yeni Gelin - 3,27
Bir Umut Yeter (Tekrar) - 1,35
Karadenize gitmesinde Trabzonla ödeştik zatenArtık @Afet Güçverir de Karadenizde kalıyor Zonguldakta eminim o senin bana gelmene gerek kalmadan ağırlayacaktır seni yurt ortamında hemde kalabalık iyidir