Hazem
Favori Üye
Maç, Arka Sokaklar'ı etkilemiş.SAK'tan bin kat daha iyi dizi rahatsız etmiyor beni.
9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...Milli maç olduğu halde Hercai'nin aldığı reytinge bak ya. Bir kere şaşırtın beni be bir kere
9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...
işte neymiş, reyting oranına bakılarak bu daha iyi, şu daha iyi denmeyecek. Kalite reytingle ölçülmeyecek kadar kaliteli bir detaydır. Halka'yı izlemeden reytingine bakıp yorumlayanlara duyrulur ?
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @xemrexxx @batuhankaralar
Bir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı.9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...
işte neymiş, reyting oranına bakılarak bu daha iyi, şu daha iyi denmeyecek. Kalite reytingle ölçülmeyecek kadar kaliteli bir detaydır. Halka'yı izlemeden reytingine bakıp yorumlayanlara duyrulur ?
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @xemrexxx @batuhankaralar
Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misinizBir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı.Bitmiştir.
Bu forumdaysak hepimiz aynıyızdır demektir.Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Tüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdiÇok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Bir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı.Bitmiştir.
Kırgın Çiçekler çöp zaten.Tüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdihem @DarkLegenD Kırgın Çiçekler için ölen biriydi, gelip burda boş hava derdinde
Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Bu forumdaysak hepimiz aynıyızdır demektir.
Beni kimlerle yan yana koymuşTüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdihem @DarkLegenD Kırgın Çiçekler için ölen biriydi, gelip burda boş hava derdinde
Ayy, tam adamlarını bulmuşsun işte.Beni kimlerle yan yana koymuşİntihar etmelik
Beni eklemesi intihar etmeni engellemiş neysekiBeni kimlerle yan yana koymuşİntihar etmelik
Ayy, tam adamlarını bulmuşsun işte.
DefolunBeni eklemesi intihar etmeni engellemiş neyseki(lafını hiç üstüme almıyorum) hem annem türk değil, orda hata yapmış @xemrexxx ve @DarkLegenD ile yan yana koyması rezalet gerçekten
Bana müsade o zaman.Defolunİkinizi de görmek istemiyorum
Kaba herif, zaten Oscar etkinliğinde senin bana olan tavrını yaptığın mobninglerde anlamıştımDefolunİkinizi de görmek istemiyorum
Bir kadına defol gibi çirkin bir üslubun tarafını tutacak kadar kaba biri değil @MEnes , üstelik bunu sebepsiz yapman
Şu anda avatarımdaki gibi bakıyorum sanaBir kadına defol gibi çirkin bir üslubun tarafını tutacak kadar kaba biri değil @MEnes , üstelik bunu sebepsiz yapmanşakası bile oldukça çirkin
Ne iftirası besana bir keresinde olmamışlar atarak yaptığın mobningi protesto ettiğimi belirtmiştimsonra devam ettin ama boşvermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?