En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hercai'den bu oranları bekliyordum, haftaya tüm kategorilerde zirvede yer alır inşallah

Milli maç olduğu halde Hercai'nin aldığı reytinge bak ya. Bir kere şaşırtın beni be bir kere

Reactions: Dosi
Milli maç olduğu halde Hercai'nin aldığı reytinge bak ya. Bir kere şaşırtın beni be bir kere
9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...
işte neymiş, reyting oranına bakılarak bu daha iyi, şu daha iyi denmeyecek. Kalite reytingle ölçülmeyecek kadar kaliteli bir detaydır. Halka'yı izlemeden reytingine bakıp yorumlayanlara duyrulur ?
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @xemrexxx @batuhankaralar

Reactions: Dosi
Bir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı.
Bitmiştir.

Son düzenleme:
Reactions: MEnes
Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Tüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdi
hem @DarkLegenD Kırgın Çiçekler için ölen biriydi, gelip burda boş hava derdinde

Bir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı.
Bitmiştir.

Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Bu forumdaysak hepimiz aynıyızdır demektir.
Tüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdi
hem @DarkLegenD Kırgın Çiçekler için ölen biriydi, gelip burda boş hava derdinde
Beni kimlerle yan yana koymuş
İntihar etmelik

Reactions: DarkLegenD and Dosi
@MEnes yoldaşım benim tarafimda
Ne mobbing yapmışım be iftira atma
Bir kadına defol gibi çirkin bir üslubun tarafını tutacak kadar kaba biri değil @MEnes , üstelik bunu sebepsiz yapman
şakası bile oldukça çirkin

Ne iftirası be
sana bir keresinde olmamışlar atarak yaptığın mobningi protesto ettiğimi belirtmiştim
sonra devam ettin ama boşvermiştim

Şu anda avatarımdaki gibi bakıyorum sana
Ahaahahaha
Bu üslup hoşuma gidiyor ama