Ne sınavı?Siyer-i Nebi kitabı bitirip sınava girip Türkiye 1.si olacağım inşallah. Umudum var...@Emre Ozansoy @serhatt @slhttnmtl @Angelica @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @kerem @BARON男爵 @Zeyno Sizler de şahit olun.
Ne sınavı?Siyer-i Nebi kitabı bitirip sınava girip Türkiye 1.si olacağım inşallah. Umudum var...@Emre Ozansoy @serhatt @slhttnmtl @Angelica @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @kerem @BARON男爵 @Zeyno Sizler de şahit olun.
Sınavın adı y ok mu ?Siyeri Nebi kitabından sınav.
Peygamberin Hayatı kitabın adı onun üzerinden sınav olucak.Sınavın adı y ok mu ?
Kitap okumaya başladığına çok mutlu oldum. Edebiyatçı olursun belki, kim bilir.Siyer-i Nebi kitabı bitirip sınava girip Türkiye 1.si olacağım inşallah. Umudum var...@Emre Ozansoy @serhatt @slhttnmtl @Angelica @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @kerem @BARON男爵 @Zeyno Sizler de şahit olun.
Bunun dışında da okuyorum ama bunu biraz 1.olmak için okuyorum acil bilgisayar almam lazım deneyeyim bir kendimi belki olurum...Kitap okumaya başladığına çok mutlu oldum. Edebiyatçı olursun belki, kim bilir.
Özetine şöyle bir bakıverdim de Kamil, kadını kötü yola düşürmüş.Eski arkadaşına bir şans vermemesi yaşadıklarından ötürü.Kitabın adı "Arzularımın Esiri" olsa hikayeye cuk diye otururdu.Peyami Safa - Bir Akşamdı
304 sayfadan oluşan roman arzularının esiri olan Meliha'nın hikayesini ele alıyor. Roman akıcı olmuş ancak 304 sayfa yerine 200 sayfada da bitirilebilirdi. Bazı yerler gereksiz uzatılmış geldi.
260.sayfasına kadar akmıyordu sıkıcıydı aktı ve bitirdim sonunda...Gurbet Hikayeleri - Refik Halid Karay
Sıkıcı bir kitap 60.sayfadan sonra bıraktım.george orwell 1984
Sıkıcı bir kitap 60.sayfadan sonra bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?