Kitabı nereye kaldırdım onu bile bilmiyorum, evin içinde kayboldu.
Tabii kişiye göre değişir ama ben kitabı okurken bizde ki siyasiler aklıma gelip kimi düşündüysem sıyırmıştım bir güzelSıkıcı bir kitap 60.sayfadan sonra bıraktım.
Twitter da msn? Özelden birşey atacağım.Tabii kişiye göre değişir ama ben kitabı okurken bizde ki siyasiler aklıma gelip kimi düşündüysem sıyırmıştım bir güzel
Bitirmeme az kaldı. Bir yerden sonra araya giren olaylar yüzünden sıktı bırakacak gibi oldum, sonlara doğru düzelme var pek emin olamadım.Huzur Sokağı okuyorum.
Ben bir iyilesiyim sinav stresinden reflüm azdiBitirmeme az kaldı. Bir yerden sonra araya giren olaylar yüzünden sıktı bırakacak gibi oldum, sonlara doğru düzelme var pek emin olamadım.
Güzeldi benim hoşuma gitti. Edebi dili yüksekti ama anlaşılmayacak düzeyde değildi. Realist bir kitap. Tavsiye ederim.Güzel miydi?
Dili ağır ve benim gibiler için sıkıcıdır büyük ihtimal Aşkı Memnu öyleydi sıkılıp bırakmıştım.Güzeldi benim hoşuma gitti. Edebi dili yüksekti ama anlaşılmayacak düzeyde değildi. Realist bir kitap. Tavsiye ederim.
Aşkı memnuyu sıkılıp bıraktıysan bunu 2.sayfada bırakırdın benceDili ağır ve benim gibiler için sıkıcıdır büyük ihtimal Aşkı Memnu öyleydi sıkılıp bırakmıştım.
Akmıyor bu kitap bırakmayı düşünüyorum.Maria okudum
Kuyucaklı Yusuf okuyorum.