Sınavın adı y ok mu ?Siyeri Nebi kitabından sınav.
Peygamberin Hayatı kitabın adı onun üzerinden sınav olucak.Sınavın adı y ok mu ?
Kitap okumaya başladığına çok mutlu oldum. Edebiyatçı olursun belki, kim bilir.Siyer-i Nebi kitabı bitirip sınava girip Türkiye 1.si olacağım inşallah. Umudum var...@Emre Ozansoy @serhatt @slhttnmtl @Angelica @cookies @12.Adam @Yakamoz-Asi @kerem @BARON男爵 @Zeyno Sizler de şahit olun.
![]()
Bunun dışında da okuyorum ama bunu biraz 1.olmak için okuyorum acil bilgisayar almam lazım deneyeyim bir kendimi belki olurum...Kitap okumaya başladığına çok mutlu oldum. Edebiyatçı olursun belki, kim bilir.![]()
Özetine şöyle bir bakıverdim de Kamil, kadını kötü yola düşürmüş.Eski arkadaşına bir şans vermemesi yaşadıklarından ötürü.Kitabın adı "Arzularımın Esiri" olsa hikayeye cuk diye otururdu.Peyami Safa - Bir Akşamdı
304 sayfadan oluşan roman arzularının esiri olan Meliha'nın hikayesini ele alıyor. Roman akıcı olmuş ancak 304 sayfa yerine 200 sayfada da bitirilebilirdi. Bazı yerler gereksiz uzatılmış geldi.![]()
260.sayfasına kadar akmıyordu sıkıcıydı aktı ve bitirdim sonunda...Gurbet Hikayeleri - Refik Halid Karay
Sıkıcı bir kitap 60.sayfadan sonra bıraktım.george orwell 1984
Sıkıcı bir kitap 60.sayfadan sonra bıraktım.
Kitabı nereye kaldırdım onu bile bilmiyorum, evin içinde kayboldu.