Maskeli Fedai
Favori Üye
Seni de kısırlaştırmak lazım.
Nereye ister be kulübeye mi??
Seni de kısırlaştırmak lazım.
------
Nereye ister be kulübeye mi??
Ben saray derken o sarayı kast etmedim ki, benzetme yaptın ya ona ithafen yazdım.En azindan Buckingham Palace de, Erdogan'a gelin mi olmak istiyorsun?
Aslında doğru olabilir. Ben biraz fransızım siyasete falan. Sıkıntı olanları çok bilmiyorum
Ahahhaahahaaha
Bütçen sarsıldı mı?Ev alışverişi
Yok küçük bir alışveriştiBütçen sarsıldı mı?
Senin için küçük bütçe için büyük olabilir.Yok küçük bir alışverişti
Yok 30 lira bir şeydiSenin için küçük bütçe için büyük olabilir.
Cok paracisin sen, rahat birakiyorum seni tamam.
Bak ben yakamı kurtaramıyorum. Bulaşma şuna @Yakamoz-Asi yoksa ne varını yoğunu kurutur bu senin söylimAy hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum.@Dosi @Maskeli Fedai @Forumdash
Ben izlemedim galiba hatırlamıyorumHer yerde bas bas bağırıyorsun çünküZey TV 🍒 VMYM'i herkse izledi ve seni tanıdılar@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @Cervantes
Şu ağaç bağış yaptığımız programımızı diyoruzBak ben yakamı kurtaramıyorum. Bulaşma şuna @Yakamoz-Asi yoksa ne varını yoğunu kurutur bu senin söylimKonua uygun olasun diye söyluyorum daha bu sabah 100binTL transfer ettim hesabına
Ben izlemedim galiba hatırlamıyorum
Bağiş programında da mı yapftı görgüzlüğünü😱Şu ağaç bağış yaptığımız programımızı diyoruzserhat yarışırken paragöz olduğunu her saniye belli ettisen yoktun
Orda ayrıca üyelere hediye vardı, evet orda da yaptı diyebilirizBağiş programında da mı yapftı görgüzlüğünü😱
Bak ben yakamı kurtaramıyorum. Bulaşma şuna @Yakamoz-Asi yoksa ne varını yoğunu kurutur bu senin söylimKonua uygun olasun diye söyluyorum daha bu sabah 100binTL transfer ettim hesabına
Gözü doyasıcaOrda ayrıca üyelere hediye vardı, evet orda da yaptı diyebiliriz
Evet 100bin. Neyseki dolarla 8000100 BIN mi? 😱😱😱😱😱😱😱😱
İftiran batsın her şeyi sen verdin üstüme, beni elinden kaçırmamak için.Bak ben yakamı kurtaramıyorum. Bulaşma şuna @Yakamoz-Asi yoksa ne varını yoğunu kurutur bu senin söylimKonua uygun olasun diye söyluyorum daha bu sabah 100binTL transfer ettim hesabına
Şu ağaç bağış yaptığımız programımızı diyoruzserhat yarışırken paragöz olduğunu her saniye belli ettisen yoktun
Bağiş programında da mı yapftı görgüzlüğünü😱
Orda ayrıca üyelere hediye vardı, evet orda da yaptı diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?