- Reaksiyon puanı
- 38,727
- Puanı
- 1,060
Badi ekrem sigara içiyor musun?İlk başta dedim kaç tane meyve suyu aldın da bu kadar tuttu sonra Kıbrıs'ı görünce anladım
Azalt
Badi ekrem sigara içiyor musun?İlk başta dedim kaç tane meyve suyu aldın da bu kadar tuttu sonra Kıbrıs'ı görünce anladım
Azalt
Canım nasıl bir meyva suyu stoğu merak etmedim değil 😁😁😁13.450 lira tuttu dolaptaki meyve suyu stoğu. Kıbrıs'tan gelen olsaydı 5k ya kapatırdım bu alışverişi
@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @The_Erinch
Badi içer mi bilmem ben hayır nefret ederimBadi ekrem sigara içiyor musun?
Enerji içeceği ayrı zararlı içilecekse bile tek başına için sonra sıkıntı çıkmasın![]()
13.450 lira tuttu dolaptaki meyve suyu stoğu. Kıbrıs'tan gelen olsaydı 5k ya kapatırdım bu alışverişi
@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @The_Erinch
Detaylı araştırmam yok ama kimden duysam zararlı hocalrımızdan biri de içme demişti araştırırsam bir ara yapay zeka da yardımıyla açabilirim ama bu hafta gıda zehirlenmesi ile ilgili açmayı düşünüyorum bu hafta başı yaşadığım için direkt nesnele bilgi dışında tecrübelerimin de olduğu bir konu düşünüyorumEnerji içeceği ile ilgili bir yazı hazırlarmısın? Ben her gün içiyorum. Bırakmaya yarasın.
------
Kaç litre?
Detaylı araştırmam yok am kimden duysam zararlı hocalrımızdan biri de içme demişti araştırırsam bir ara yapay zeka da yardımıyla açabilirim ama bu hafta gıda zehirlenmesi ile ilgili açmayı düşünüyorum bu hafta başı yaşadığım için direkt nesnele bilgi dışında tecrübelerimin de olduğu bir konu düşünüyorum![]()
Sigara alkol ve ve diğer kalp hızlandırıcı şeylerle birlikte içmemeye dikkat et az içersen tek başına bence ciddi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sen her gün içiyormuşsunTamamdır, haftaya bekliyoruz.ben içmeye devam.
![]()
Sigara alkol ve ve diğer kalp hızlandırıcı şeylerle birlikte içmemeye dikkat et az içersen tek başına bence ciddi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sen her gün içiyormuşsun![]()
Paragrafı düzelt küfür var.Detaylı araştırmam yok ama kimden duysam zararlı hocalrımızdan biri de içme demişti araştırırsam bir ara yapay zeka da yardımıyla açabilirim ama bu hafta gıda zehirlenmesi ile ilgili açmayı düşünüyorum bu hafta başı yaşadığım için direkt nesnele bilgi dışında tecrübelerimin de olduğu bir konu düşünüyorum![]()
Yazım hatası olduğu çok belli ben senin gibi sıkıntılı laflar etmemParagrafı düzelt küfür var.@xdragxx görmesin.
Gel diyorum Twitter a gelmiyorsun ki.Yazım hatası olduğu çok belli ben senin gibi sıkıntılı laflar etmem![]()
Buradan da özel mesaj kutusundan iletişime geçebilirsinGel diyorum Twitter a gelmiyorsun ki.![]()