En Son Ne İçin Para Harcadınız?

Enerji içeceği ile ilgili bir yazı hazırlarmısın? Ben her gün içiyorum. Bırakmaya yarasın. :A
------

Kaç litre?
Detaylı araştırmam yok ama kimden duysam zararlı hocalrımızdan biri de içme demişti araştırırsam bir ara yapay zeka da yardımıyla açabilirim ama bu hafta gıda zehirlenmesi ile ilgili açmayı düşünüyorum bu hafta başı yaşadığım için direkt nesnele bilgi dışında tecrübelerimin de olduğu bir konu düşünüyorum :D

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Detaylı araştırmam yok am kimden duysam zararlı hocalrımızdan biri de içme demişti araştırırsam bir ara yapay zeka da yardımıyla açabilirim ama bu hafta gıda zehirlenmesi ile ilgili açmayı düşünüyorum bu hafta başı yaşadığım için direkt nesnele bilgi dışında tecrübelerimin de olduğu bir konu düşünüyorum :D

Tamamdır, haftaya bekliyoruz. :A ben içmeye devam. :F

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Detaylı araştırmam yok ama kimden duysam zararlı hocalrımızdan biri de içme demişti araştırırsam bir ara yapay zeka da yardımıyla açabilirim ama bu hafta gıda zehirlenmesi ile ilgili açmayı düşünüyorum bu hafta başı yaşadığım için direkt nesnele bilgi dışında tecrübelerimin de olduğu bir konu düşünüyorum :D
Paragrafı düzelt küfür var. :A @xdragxx görmesin.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx