- Reaksiyon puanı
- 34,852
- Puanı
- 1,061
Ben burda belirtmiyeyim, artık çekiniyorum sana ayrı belirtirim
Mesaj alinmistir.
Ben burda belirtmiyeyim, artık çekiniyorum sana ayrı belirtirim
Ay hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum. @Dosi @Maskeli Fedai @ForumdashCok paracisin sen, rahat birakiyorum seni tamam.
Her yerde bas bas bağırıyorsun çünkü Zey TV 🍒 VMYM'i herkse izledi ve seni tanıdılar @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @CervantesAy hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum. @Dosi @Maskeli Fedai @Forumdash
Nasıl bağırıyorum be ne yapıyorum ki?Her yerde bas bas bağırıyorsun çünkü Zey TV 🍒 VMYM'i herkse izledi ve seni tanıdılar @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @Cervantes
Üzgünüm canım senli tost ay pardon kaşarlı tost sevmiyorum.Sana bol kaşarlı tost ısmarlıyorum
Ay hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum. @Dosi @Maskeli Fedai @Forumdash
Her yerde bas bas bağırıyorsun çünkü Zey TV 🍒 VMYM'i herkse izledi ve seni tanıdılar @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @Cervantes
Açık sözlü olmak denir buna, sizin gibi fesatlar hemen paragöz olarak algılıyor.Hem hediye istiyor, hem ucak bileti, üstüne parlak'larin pesinde. Insan bu kadar da belli etmez ki canim.
Açık sözlü olmak denir buna, sizin gibi fesatlar hemen paragöz olarak algılıyor.
Hem o istediklerim senin için leblebi çekirdek parası...
E sev o zaman beni.Acik sözlüleri severim aslinda da neyse
Renkli kisma yorum yapmiyorum.
E sev o zaman beni.
Yapamazsın yorum çünkü doğru..
Yorum yapmama kararı aldıK @serhattYok yok, parlak sevenlerden uzak durmak gerek.
Yok, yaparim aslinda da, bu forumda o konulara yorum yapmama karari aldim o yüzden.
Kendin parlak olmadığın için mi uzak tutuyorsun?Yok yok, parlak sevenlerden uzak durmak gerek.
Yok, yaparim aslinda da, bu forumda o konulara yorum yapmama karari aldim o yüzden.
Tabi karar alırsınız, yurt dışında yaşamak = LÜKÜS HAYAT..Yorum yapmama kararı aldıK @serhatt
Kendin parlak olmadığın için mi uzak tutuyorsun?
Tabi karar alırsınız, yurt dışında yaşamak = LÜKÜS HAYAT..
Hadi ordan be daldan dala atlıyorsun Kaşar peynirine hakaret ettim..Üzgünüm canım senli tost ay pardon kaşarlı tost sevmiyorum.
O son kısım çok tehlikeli.. Burda kullanamayız o ifadeyi.. @serhatt @Dosi
Yok yok, parlak sevenlerden uzak durmak gerek.
Ülkenize bekleniyorsunuz..Yorum yapmama kararı aldıK @serhatt
Kısmet bulmak için be ne yapayım...
Ecünnülerde iş olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba?
Yok artık iyice kudurdu @Dosi @Yakamoz-AsiKısmet bulmak için be ne yapayım...
O saraya gelin olmak isterdim... @Maskeli Fedai
Asıl baş kuduz sensin be. .ssYok artık iyice kudurdu @Dosi @Yakamoz-Asi
Kısmet bulmak için be ne yapayım...
O saraya gelin olmak isterdim... @Maskeli Fedai
Yok artık iyice kudurdu @Dosi @Yakamoz-Asi
Why??An itibariyle temelli gözümden düstün @serhatt