En Son Ne İçin Para Harcadınız?

Cok paracisin sen, rahat birakiyorum seni tamam. :A

Ay hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum. :( @Dosi @Maskeli Fedai @Forumdash
Bak ben yakamı kurtaramıyorum. Bulaşma şuna @Yakamoz-Asi yoksa ne varını yoğunu kurutur bu senin söylim:( Konua uygun olasun diye söyluyorum daha bu sabah 100binTL transfer ettim hesabına:T:
Her yerde bas bas bağırıyorsun çünkü :A Zey TV 🍒 VMYM'i herkse izledi ve seni tanıdılar :A @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @Cervantes
Ben izlemedim galiba hatırlamıyorum(b)

Bak ben yakamı kurtaramıyorum. Bulaşma şuna @Yakamoz-Asi yoksa ne varını yoğunu kurutur bu senin söylim:( Konua uygun olasun diye söyluyorum daha bu sabah 100binTL transfer ettim hesabına:T:

Şu ağaç bağış yaptığımız programımızı diyoruz :A serhat yarışırken paragöz olduğunu her saniye belli etti :A sen yoktun

• Güldürdün
Reactions: Forumdash

100 BIN mi? 😱😱😱😱😱😱😱😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Forumdash

İftiran batsın her şeyi sen verdin üstüme, beni elinden kaçırmamak için. :A

Yolladığı para nafaka parası gözün korkmasın @Yakamoz-Asi

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Şu ağaç bağış yaptığımız programımızı diyoruz :A serhat yarışırken paragöz olduğunu her saniye belli etti :A sen yoktun
Bağiş programında da mı yapftı görgüzlüğünü😱
Orda ayrıca üyelere hediye vardı, evet orda da yaptı diyebiliriz :A
1637942764204.png

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and Dosi