Ben burda belirtmiyeyim, artık çekiniyorumsana ayrı belirtirim
![]()
Mesaj alinmistir.
Ben burda belirtmiyeyim, artık çekiniyorumsana ayrı belirtirim
![]()
Ay hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum.Cok paracisin sen, rahat birakiyorum seni tamam.![]()
Her yerde bas bas bağırıyorsun çünküAy hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum.@Dosi @Maskeli Fedai @Forumdash
Nasıl bağırıyorum be ne yapıyorum ki?Her yerde bas bas bağırıyorsun çünküZey TV 🍒 VMYM'i herkse izledi ve seni tanıdılar
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @Cervantes
Üzgünüm canım senli tost ay pardon kaşarlı tost sevmiyorum.Sana bol kaşarlı tost ısmarlıyorum![]()
Ay hemen de nasıl anladı paracı olduğumu, of neden hemen ifşa oluyorum.@Dosi @Maskeli Fedai @Forumdash
Her yerde bas bas bağırıyorsun çünküZey TV 🍒 VMYM'i herkse izledi ve seni tanıdılar
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @xdragxx @Maskeli Fedai @Cervantes
Açık sözlü olmak denir buna, sizin gibi fesatlar hemen paragöz olarak algılıyor.Hem hediye istiyor, hem ucak bileti, üstüne parlak'larin pesinde. Insan bu kadar da belli etmez ki canim.![]()
![]()
![]()
Açık sözlü olmak denir buna, sizin gibi fesatlar hemen paragöz olarak algılıyor.
Hem o istediklerim senin için leblebi çekirdek parası...
E sev o zaman beni.Acik sözlüleri severim aslinda da neyse
Renkli kisma yorum yapmiyorum.![]()
![]()
E sev o zaman beni.
Yapamazsın yorum çünkü doğru..
Yorum yapmama kararı aldıK @serhattYok yok, parlak sevenlerden uzak durmak gerek.
Yok, yaparim aslinda da, bu forumda o konulara yorum yapmama karari aldim o yüzden.![]()
Kendin parlak olmadığın için mi uzak tutuyorsun?Yok yok, parlak sevenlerden uzak durmak gerek.
Yok, yaparim aslinda da, bu forumda o konulara yorum yapmama karari aldim o yüzden.![]()
Tabi karar alırsınız, yurt dışında yaşamak = LÜKÜS HAYAT..Yorum yapmama kararı aldıK @serhatt![]()
Kendin parlak olmadığın için mi uzak tutuyorsun?
Tabi karar alırsınız, yurt dışında yaşamak = LÜKÜS HAYAT..
Hadi ordan be daldan dala atlıyorsunÜzgünüm canım senli tost ay pardon kaşarlı tost sevmiyorum.![]()
O son kısım çok tehlikeli..
Yok yok, parlak sevenlerden uzak durmak gerek.
Ülkenize bekleniyorsunuz..Yorum yapmama kararı aldıK @serhatt![]()
Kısmet bulmak için be ne yapayım...
Ecünnülerde iş olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba?
Yok artık iyice kudurduKısmet bulmak için be ne yapayım...
O saraya gelin olmak isterdim... @Maskeli Fedai
Asıl baş kuduz sensin be. .ss
Kısmet bulmak için be ne yapayım...
O saraya gelin olmak isterdim... @Maskeli Fedai
Why??An itibariyle temelli gözümden düstün @serhatt![]()