O zaman yap ta içelim ya o kadar kahve kahve dedin canım çekti☺Cezve de de ben yapıyorum
O zaman yap ta içelim ya o kadar kahve kahve dedin canım çekti☺Cezve de de ben yapıyorum
Gel yapayım içelimO zaman yap ta içelim ya o kadar kahve kahve dedin canım çekti☺
Öncelikle ben rüyamda kitapçıya gidiyorum kitap bakıyorum ancak saçma bir şekilde beni hırsız sanmasınlar diye çıkarken kendi kitabımı oraya koyuyorum Sonra bir arkadaşım var bugün dışarı çıkacağız oraya geliyor bana soruyor dediğim kitabı buldun mu gibisine şeyler 7 TL muhabbeti felan da döndü ben sonda kendi kitabımı oraya koyacakken vazgeçiyorum sonra çıkıyorum o da çıkıyor bizde madem buluşma saatine az kalmış orda bekliyoruz gelecek olan öbür arkadaşta geliyor konuşuyoruz felan sonra yanımız da 3 kız oluyor bulutların resmini felan çekiyorlar ondan sonra papara muhabbetin felan dönüyor en sonunda ise Bizim arktan biri kıza soru soruyor konuşuyoruz felan kızın biri de türk kahvesi nasıl olsun diyor kahveleri içemeden uyandım 🥲😏
@Angelica @Zeyno @AteşBöceği @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @DarkLegenD @xemrexxx @serhatt @12.Adam @The_Erinch
------
Kahvelerin nasıl olacağını bile sordu kız herkes şekerli dedi ben sade dedim gittiler ama direk uyandım @cookies
Son dönemlerde gördüğüm en canlı rüyayı gördüm sanırım, cidden rüyalar alemi bambaşka bir şey ve gerçek hayattan ayırt etmek mümkün değil gibi bir şey çoğu zaman…
Rüyamda bir takım maceralar sonrası eve doğru gitmek istiyorum ama birden kendimi evin bulunduğu sokağın neredeyse birebir kopyası olan ama ufak değişiklikler olan bir sokakta buluyorum. Bizim ev de dahil olmak üzere sadece ufak değişiklikler var, hayret ediyorum sanki site evleri gibi sokağın da kopyasını yapmışlar diye…
Bence bazı rüyalar paralel evrenlerden bir kesit sunuyor. Her rüya değil ama bazı rüyaların paralel evrenler şayet gerçekse, o evrenlerin birindeki versiyonlarımızla anlık bağ kurduğumuza ve bunu rüyalarımızda gördüğümüze inanıyorum açıkçası.
Haliç metrosu veya mecidiyeköy metrosu olabilirRüyaların birinde metro istasyonuna gidiyorsun
Haliç metrosu değil Şişhane metrosuyduHaliç metrosu veya mecidiyeköy metrosu olabilir
biraz daha gitsen galataya kulesine gidiyormuşsun tühhhHaliç metrosu değil Şişhane metrosuydu
Zaten tüm hayatım Galata-Haliç-Vezneciler civarında geçiyorbiraz daha gitsen galataya kulesine gidiyormuşsun tühhh
next station şişli olsun o zaman ne dersinZaten tüm hayatım Galata-Haliç-Vezneciler civarında geçiyor
Osmanbey derimnext station şişli olsun o zaman ne dersin
orda in rüyada olur muuuOsmanbey derim
3 nokta mı? 🤔 Nerede bu rüyanın gerisi? 😡Oldukça değişik ve ilginç rüyalar gördüm bugün. Rüyaların birinde metro istasyonuna gidiyorsun ben ve yanımda üç dört kişi, rüyamda tanıyorum onları ama reelde tanımıyorum. Neyse asansöre biniyoruz 0’a basıyoruz Yani metronun trenin olduğu alana inmek için. Ama asansörden birisi bir şey yapıyor ve asansör -6’ya doğru inmeye başlıyor. Şok oluyoruz -6 diye bir yer mi varmış metroda diye ve -6’ya iniyoruz. Ortam bildiğin mağara gibi ama metro istasyonunun 6 kat altında, magmaya yakın. Sıcaklık filan var, değişik mekanizmalar var böyle ve alan oldukça küçük zaten. Biraz gezip fotoğraf çekip daha sonra -5, -4, -3 diye sırayla tüm yer altı katlarını geziyoruz. O katlarda yeni metro hatlarına dair hazırlıklar var…
Sonra 0’a yani normal istasyona geliyoruz ve metroyu bekliyoruz kalabalık ortam yolcular vb. Birden bir gürültü çıkıyor, üst kattan asansörle inmeye çalışan birisi asansör bozuluyor ve adam asansörden düşüyor. Güvenlik görevlisi hemen onu alıp bir alana götürüyor, ortam kalabalık vb ama maalesef adam ölüyor… Acaba bizim -6. kat ziyaretimizden dolayı mı asansör böyle oldu diye içimiz sıkılıyor.
Sonra kendimizi yine -6. kata yolculukta buluyoruz ama sanki bu kez cinler gibi doğaüstü varlıklar ortaya çıkıyor rüyada…
Haliç metrosu veya mecidiyeköy metrosu olabilir
Haliç metrosu değil Şişhane metrosuydu
biraz daha gitsen galataya kulesine gidiyormuşsun tühhh
Zaten tüm hayatım Galata-Haliç-Vezneciler civarında geçiyor
next station şişli olsun o zaman ne dersin
Osmanbey derim
Anasını satayım rüya rüya değil metrobüs güzergahı sanki.orda in rüyada olur muuu
next station osmanbeyAnasını satayım rüya rüya değil metrobüs güzergahı sanki.