Meslek lisesinden 1, Anadolu Lisesinden 2 eski sınıf arkadaşımla lay lay lom geziyoruz. Bir şeyler atıştıralım diyip işlek bir caddede bulunan bir kuruyemişçiye giriyoruz. Arkadaşlarım düz fıstıklara yönelirken ben Antep fıstığına doğru ilerliyorum. 31 lira olduğunu görüyorum ve 1 kg istiyorum. Satıcı ölçüp biçiyor ve veriyor, sonra benim kredi kartımı arkadaşım satıcıya uzatıyor. Ben kartı geri almak istiyorum ama satıcı vermiyor. Elimde 1 tane 20'lik, 3 tane 10'luk 1 tane de 5'lik banknot var, "Abi karttan geçme, buradan al" diyorum ama adam dinlemiyor. Kartı elinden almaya gidiyorum ama bir anda deli gibi kükrüyor. Ben de geri adım atıp uzakta durmaya çalışıyorum. Adam eline sopa alıp "ödemeyi karttan yapacaksınız" diye diretiyor. Sonra arkadaşlarımdan biri çok seri bir şekilde adamın üstüne atlayıp kartımı alıyor. Hemen mekan çıkıp uzaklaşmak istiyoruz ama çıkışta bir grup takım elbiseli mafya ile karşılaşıyoruz. Bu grubun başındaki başındaki adam elindeki bıçağı sol yanağıma dayayıp kanatıyor. Sonra gitmeme izin veriyor ve deli dana gibi koşuyorum. Geçtiğim her sokaktan 10 kişilik silahlı adam çıkıyor ve kuruyemişciye doğru koşarak ateş ediyorlar. Mermilerin arasında kalıyorum, kendimi korumaya çalışıyorum ve sadece koşuyorum...