Uzun bir aradan sonra buraya mesaj yazabildiğim için mutluyum...
İlk rüya cinsellikle ilgiliydi. Klasik şapır şupur bir rüya, anlatmaya gerek yok, anlatsam da silinir zaten mesaj.
Gelelim ikinci rüyaya. İnsanların zihinlerini uzaktan kontrol edebilme yeteneğine sahibim. İstanbul'dayız ve ben bu yeteneğimi kullanarak bir insanı kontrol ediyorum. Kontrol ettiğim kişinin teröristlerin evlerini bombalamasını sağlıyorum. Çok net bir ortam yok, bombaların ve füzelerin kontrol ettiğim kişinin neresinden ve ne şekilde çıktığı belli değil. Deli gibi saldırıyor hedeflere ve bu saldırı resmi bir saldırı olmadığı için de polis, jandarma, asker ve benzeri ekipler bu füzeciyi arıyorlar. Ben kontrol ederken anlamsız bir şekilde görüş açımı kaybediyorum ve kontrolü rastgele bir şekilde sağlamaya çalışıyorum. Adam sokaklarda, orada burada bir yerlere çarpıp duruyor. Böyle dikkat çektiği için de hemen ekipler tarafından yakalanıyor. Yakalama olayı gözümün önünde gerçekleşiyor. Görmeye çalışıyorum yakaladıkları kişiyi. Ben onu gördüğüm zaman o da beni görüyor. Kısa süreli bir bakışma... Ama onu hemen tanıyorum... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şimdiki başkanı... Beni göstererek "O! O!" diyor. Polisler üstüme çullanıp kelepçeyi takıyorlar. Ben de hemen rüyadan çıkmak istiyorum ve uyanıyorum...